mail@klinikforselvhelbredelse.dk   |   + 45 29 60 05 82
Follow us :-

Workshop Bachs Blomster

Bachs Blomster Remedier

At arbejde med personlig udvikling er en af mine kæpheste.

Jeg har arbejdet med mig selv gennem min egen selvhelbredelsesproces gennem de seneste 12 år. En af de ting jeg bruger som et dagligt supplement i processen er Bachs Blomster.

Bachs Blomster er nogle dråber, som man tager for at få styr på sine emotioner, så man kan komme ud af sine følelsers vold, så at sige.

Ofte bliver vores liv styret af vores følelser. Vi kan f.eks. være vrede, kede af det, jaloux eller ensomme. Når vores liv bliver styret fra et negativt mindset, kan det være svært at få det ind i en mere positiv retning, fordi vi pga. loven om tiltrækning, altid tiltrækker mere af det, som vi er følelsesmæssigt og tankemæssigt stærkest involveret i.

Hvis vi gerne vil have vores liv skal ændre sig til noget mere positivt, er vi derfor nødt til tage hånd om vores negative følelser, tanker og de dele af vores personlighed, som vi normalt ikke er alt for stolte over.

Bachs blomster har den særlige evne, at de kan afbalancere de negative aspekter til deres positive modpol.

F.eks. kan bitterhed omdannes til tilgivelse, irritation kan vendes til tolerance og modløshed kan blive til gå-på-mod.

Jeg har selv brugt disse dråber siden 2004. Hver eneste dag har de været en kæmpe hjælp til at få hverdagen til at glide lidt nemmere uden alt for store følelsesmæssige op- og nedture, og til at støtte op om de temaer jeg har valgt at arbejde med i min selvudvikling.

Kom og vær med til en dag i selskab med de helbredende Bachs Blomster. Du vil høre mere om de 38 forskellige blomsteressenser og deres positive virkning på dine følelser, og hvordan du kan bruge dem i dagligdagen og til din selvudvikling.Bachs Blomster

Alle deltagere får mulighed for at blande en flaske blomstermedicin til eget brug, ud fra deres aktuelle situation, et ”smerteområde” i kroppen, eller ved at trække kort.

Jeg glæder mig allerede, og håber at du har lyst til at være med til denne dag, hvor vi skal have det sjovt, mens vi udvider horisonten.

Der er plads til 6-8 personer på denne dag, så hvis du vil med, skal du skynde dig at tilmelde dig.

Det koster 599 kr. inkl. din egen flaske med din personlige sammensætning af Bachs Blomster.

Jeg sørger også for lidt brød og pålæg samt kaffe, te og kage. Det kan godt kræve lidt energi, at lære noget nyt 🙂

Har du lyst til at arbejde med dig selv, og tilbringe en dag i skønne omgivelser sammen med ligesindede, der tør lukke lidt op for hvilke negative følelser der plager dem, i forvisning om at få det bedre?

Så tag med på denne dag. Jeg kan næsten garantere at det bliver hyggeligt, og du at bagefter vil have en god fornemmelse af, hvordan du vælger dråber til dig selv, og til dine børn eller andre du har kær.

Det bliver en dag i selskab med Bachs blomster, for dig der kunne tænke dig at lære lidt mere om Bachs Blomster for din egen skyld (men det er ikke et kursus med henblik på at blive terapeut).

Tid og sted:  Fredag d. 16. september 2016 kl. 10-15
i mit sommerhus med vandudsigt: Maglehøjvej 1, 4560 Vig

Du kan tilmelde dig via dette link 

Jeg glæder mig til at fortælle dig om dette fantastiske system til healing og selvudvikling, som jeg har arbejdet med på daglig basis i 12 år.