3 almindelige søvnproblemer – Hvilket problem holder dig vågen?


En god nats søvn er guld værd, i hvert fald for dit helbred! Under søvnen regenereres krop, psyke og sjæl. Men hvad gør man hvis man ikke kan sove? Det kan du høre lidt om her, men først skal du finde ud af hvad der er det største problem, der forhindrer dig i at sove.

Søvnproblem nr. 1: Du kan ikke falde i søvn

Selv om du er træt når du går i seng, kan du alligevel ikke falde i søvn. Hos nogen føles det, som om, det faktisk bliver lysvågne når de lægger til at sove, som om de har drukket kaffe. Måske kører tankerne rundt i hovedet på dig og du er urolig og ligger og analyserer, hvad der er sket i dagens løb eller gør dig bekymringer om hvad der skal ske i morgen.

Søvnproblem nr. 2: Du vågner i løbet af natten

Du kan godt falde i søvn, men vågner op i løbet af natten, så din søvn ikke bliver sammenhængende. Det kan være en lyd, der vækker dig, at du skal op at tisse eller måske vågner du bare uden der egentlig er nogen årsag til det. Men når du først er vågen kan du ikke falde i søvn igen.

Søvnproblem nr. 3: Du føler dig træt når du vågner

Du har det som om du ikke får helt udsovet, uanset hvor tidligt du går i seng eller hvor mange timer du sover. I stedet for at føle dig udhvilet, er du træt og udmattet, når du vågner, og måske ovenikøbet morgensur.

Søvnproblemer Homøopati

De fleste søvnproblemer kan behandles med homøopatisk medicin. Hvilket middel man skal bruge afhænger af hvilket søvnproblem man har.

Søvnproblem nr. 1 kan f.eks. afhjælpes med et homøopatisk middel der virker sløvende og dæmper uro.

Søvnproblem nr. 2 kan f.eks. afhjælpes med et homøopatisk middel, der styrker REM-søvnen og enrgifeltet.

Søvnproblem nr. 3 kan f.eks. afhjælpes med et homøopatisk middel der styrker leveren.

Jeg må ikke nævne de forskellige produkter ved navn offentligt, men du er velkommen til at kontakte mig, for at få at vide, hvordan du kan behandle netop dit søvnproblem, så du igen kan få udhvilet, komme i balance og få kroppen og sjæl regenereret. Der er ingen grund til at døje med ikke at kunne sove. Jeg tilbyder 45 minutter konsultattioner over telefon eller Skype, hvor du kan få vejledning om homøopati og har mulighed for at bestille produkter. Konsultationen koster 500 kr. Book din session på online-booking nu. Ydelsen finder du under Energimedicin.

Hvis du har underliggende stress, uro eller depression kan det påvirke din søvn, og også en del fysiske sygdomme som f.eks. dårlig fordøjelse og hjerteproblemer kan påvirke din søvnkvalitet. Det er derfor vigtigt, at du ikke udelukkende behandler søvnproblemet. Hvis du ved eller har mistanke om underliggende problemer, bør du også få dem undersøgt og behandlet. Igen er homøopati et godt bud, men hvis du virkelig vil i dybden, vil jeg anbefale dig et holistisk behandlingsforløb.

Homøopati er mild og dybtvirkende medicin som kan bruges af alle, også børn. Homøopati er et naturligt, godt og effektivt alternativ til dig, der gerne vil hjælpes til en bedre søvn, og som ikke har lyst til at bruge almindelige sovepiller. Homøopati styrker dig indefra, så du igen kan få en vitaliserende søvn. Sovepiller giver dig en kunstig, hypnotisk søvn, og gør dig svær at vække, og så er de afhængighedsskabende efter kort tids brug.