At gøre en forskel

Jeg elsker når jeg får en ny tidbestilling, for så ved jeg, at jeg sikekrt kan være med til at gøre en forskel.

En forskel for et andet menneske.

Jeg har lige behandlet Freya, som en pige med autisme, med Access Bars. Hun har fået 3 behandlinger, og både hun og hendes mor kan tydeligt mærke, at behandlingerne har gjort en forskel.

Freya har fået meget mere ro på nu, end før hun startede på Access Bars. Hun har ikke så mange tanker der ”driller” hende.

Det er jeg rigtig glad for, for det er lige præcis den slags solstrålehistorier, der giver mig blod på tanden og lyst til at fortsætte med at lave det jeg gør, og som bekræfter mig i, at jeg gjorde det rigtige, da jeg tog springet, droppede min farmaceutkarriere og startede som alternativ behandler. Jeg elsker følelsen af at kunne gøre en forskel for andre, og jeg synes at mit arbejde giver så meget mere mening nu, end da jeg stod på apoteket og langede medicin over disken.

Tilbage i 2004 havde både jeg selv og min søn fået behandlinger med Kranio-Sakral-Terapi, og de havde en så fantastisk virkning på os begge, at det fik mit syn på sundhed og helbredelse til at ændre sig så radikalt, at jeg ikke længere kunne holde ud at være ansat på apoteket. Det var især når jeg skulle udlevere medicin til børn som Freya, børn med psykiske diagnoser, at jeg synes det var frygteligt, at vi som samfund ikke gav disse børn og deres forældre andre alternativer til behandling end medicin med en masse bivirkninger. Jeg ønskede sådan at kommunerne kunne skifte medicinbevillingerne ud med bevillinger til alternativ behandling. Om ikke andet som et supplement til medicinen, så børnene måske kunne nøjes med mindre doser…

Der er intet sket politisk på den front de seneste 10 år, men jeg er da sluppet for at få ondt i maven over at skulle udlevere al den medicin, og så er jeg bare SÅ glad for nu at kunne bidrage til at børn som Freya kan få det bedre. Og forhåbentlig også en hel masse andre, uanset alder og køn, og hvad de kommer med af skavanker.

Det er næsten altid muligt at få det bedre! Og med udbredelsen af Access Bars, som er supernemt at lære at give (i forhold til kraniosakral-terapi) så er der virkelig håb forude!

ADHD - Alle Drenge Har Det

ADHD – Alle Drenge Har Det

Lær selv at hjælpe dit barn med særlige behov med  Access Bars

Nu kan du selv gøre en forskel hvis du har et barn med særlige behov. Du kan nemlig selv lære den fantastiske Bars-behandling, som virkelig gør en forskel, især hvis børnene får behandling en gang om ugen eller mere. Som regel ved de selv, hvornår de har behov for at få kørt deres Bars, så måske kommer de selv og beder om at “få ro i hovedet”.

Børns Bars (32 punkter på hovedet) kører generelt hurtigere end voksnes, så ofte har de kun brug for få minutters behandling, før de kan mærke en forskel. Måske kun 10-20 minutter eller endnu mindre.

Som forældre til et barn med særlige behov kan det være en stor frustration og man kan føle sig magtesløs, når man ikke kan hjælpe sit barn. Sådan havde jeg det i hvert fald selv, da min egen søn havde “problemer” tilbage i 2. klasse, hvor han var “trist” og fik raserianfald. Som mor var det slemt ikke kunne få sit barn til at smile.

Hvis du lærer Access Bars, får du et værktøj, så du selv kan give dit barn behandlinger. Det er en stor tilfredsstillelse at føle, at man kan hjælpe. Og alle kan lære det. Det tager kun 1 dag, og kræver ingen forudsætninger.

Gør en forskel for DIT barn: Tag et kursus i Access Bars så du nemt kan hjælpe dit barn til mere ro og balance (- og selv få mere overskud som forælder)

Læs mere om kurser i Access Bars og tilmeld dig her