Jeg har udviklet en helt unik arvævsbehandling, som jeg faktisk er ret stolt af 🙂 Jeg er den eneste i Danmark der laver den. Nedenfor kan du få et billede af hvorfor, jeg er så glad for den. Holistisk Arvævsbehandling kan nemlig virkelig udrette noget, selv for gamle ar.

Et ar kan sammenlignes med en gople som f.eks. en vandmand eller brandmand. Ligesom en gople har lange fangearme, der kan bevæge sig i alle mulige retninger og blive meget lange, sådan kan et ar også og sende lange tråde af arvæv længere ind i bindevævet, så det ikke kun er området omkring selve arret, der kan risikere at blive usmidigt, men også en større del af kroppen, afhængigt af, hvor langt ”fangearmere” breder sig indad. Et ar kan på denne måde give smerter, sammentrækninger i vævet, og skævheder og endda dårlig holdning i hele kroppen afhængig af, hvor arret sidder.

Dit ar sender fangearme langt ind i bindevævet

 

 

 

I et ar ligger fibrene hulter til bulter, som hår der er uglet, mens fibrene i normal hud og bindevæv ligger ordnet i lange rækker.

Når jeg laver holistisk arvævsmassage på et ar, fungerer mine fingre ligesom en kam, der igen reder fibrene ud, så de kommer til at ligge ordentligt. Selv om jeg kun kan arbejde udenpå huden, går behandlingen alligevel i dybden, og får også få fat i de lange fangearme fra arret, så de holder op med at infiltrere større områder. På den måde kan du gennem holistisk arvævsbehandling ikke blot få et pænere ar, men også få din smidighed og bevægelsesfrihed tilbage, ligesom Maiken fik.

 

Nu ser Maiken verden i øjnene

Maiken er en af mine kunder, som har fået behandlet et stort, gammelt ar. Efter behandlingen skrev Maiken sin historie til mig:

For over 30 år siden fik jeg fjernet en stor cyste i mit underliv. Det efter lod et 25 cm langt grimt ar lodret på min mave. De første 10 år var det kraftig rød / blå farvet, jeg viste mig aldrig uden noget om maven. Under mine graviditeter blev det strukket på alle leder og kanter, flere spurgte om det evt. kunne briste fordi det var så stort.

Jeg har aldrig tænkt over om arret havde nogen indflydelse på min kropsholdning. Men i forbindelse med behandling på Klinik for Selvhelbredelse duppede Ulla Andersen mit ar med Aura-Soma olie og blomster dråber, det føltes rart. Det var først lidt tid efter, at jeg rigtig bemærkede, at jeg nu langt mere retter maven med op når jeg retter ryggen og ser verden i øjnene. Det er dejligt og giver en mere afslappet fornemmelse i kroppen. Tak Ulla

Maiken

Billeder af Maikens ar før og efter

collage _Ar_før-efter

Jeg behandlede Maikens ar 3 gange, og som du kan se på billedet, er hele området omkring arret blevet frigjort og ser meget mere afspændt, glat og rart ud. Det er ikke så mærkeligt, at Maiken kan mærke forskellen i hele kroppen.

Jeg synes selv det er fantastisk at opnå sådan et godt resultat med et 30 år gammelt ar, men det viser jo bare, at det aldrig er for sent at gøre noget, selv om man har gamle skavanker.

Arvævsbehandling kan være en del af et holistisk behandlingsforløb.