I år 2009 fik jeg det komplette Aura-Soma Equilibrium – sæt i julegave! Det var en vidunderlig gave, som jeg havde ønsket mig siden jeg i 2008 afsluttede 3. del af Aura-Soma-uddannelsen. Sættet har prydet væggen i min klinik lige siden, og de er med til at skabe en god og healende energi i rummet. Aura-Soma sættet

For mig virker det healende og beroligende bare at se flaskerne, men jeg bruger dem også som led i min egen personlige udvikling og som selvhelbredelse. Jeg vælger en flaske ud af gangen og bruger den indtil den er tom. Så vælger jeg en ny flaske at arbejde med. Jeg er så glad for dette system, at jeg ville ønske at alle begyndte at bruge det 🙂  Det virker nemlig, uden at man skal anstrenge sig.

For mig at se, er det fantastiske med Aura-Soma, at det viser, hvad der ligger og ulmer i underbevidstheden. Farverne taler ”sjælens sprog”, og ligesom vi kan få adgang til vores underbevidsthed ved at fortolke vores drømme, så kan vi også få adgang til underbevidstheden via de farver, vi vælger. Der behøves ingen analyse. Vi kan vælge farverne og bruge dem umiddelbart. De skal nok arbejde for os, uanset om vi har fortolket på dem eller ej.

Dette betyder ikke at jeg ikke anbefaler at lave en reading, for det gør jeg da bestemt!
Vi har som mennesker ofte brug for at få sat ord på noget, for at bevidstgøre det ubevidste. Bagefter er det også lettere at se, hvor vi har rykket os, og hvor der måske skal tages et ekstra tag.

Bestil til en Aura-Soma Reading her