Bachs Blomster eller Aura-Soma – Hvad skal jeg vælge?

Den gode nyhed: Du behøver slet ikke vælge. Bachs Blomster og Aura-Soma kan fint supplere hinanden og bruges samtidig. Det gør jeg selv. Hvis du ikke er så meget for at bruge flere ting samtidig, så skal jeg prøve at forklare ligheder og forskelle.

Både Bachs blomster og Aura-Soma er det jeg kalder energimedicin. De afgiver subtile energier, der virker i dit energifelt, hvor ubalancerne opstår lang tid før de manifesterer sig som fysisk sygdom i kroppen. På den måde virker de forebyggende, men de er absolut også effektive, selv om man er blevet syg. Ofte vil det endda være umuligt at blive helt rask, hvis ikke man får afbalanceret sine energier igen.

Begge dele er også et godt supplement til en hvilken som helst anden behandling, uanset om det er alternativ eller konventionel behandling.

Både Aura-Soma og Bachs blomster er også et perfekt værktøj til dig der er særligt sensitiv, da du ofte vil reagere hurtigt på den blide energi, og dermed føle dig mindre sårbar.

Aura-Soma tager udgangspunkt i farver, Bachs Blomster i følelser. Både farver og følelser er i virkeligheden bare udtryk for forskellige energivibrationer, så den største forskel på  Bachs blomster og Aura-Soma er måden man udvælger og bruger dem på.

Begge dele er særdeles velegnet til dig der vil arbejde med selvudvikling og heales imens.  Konsultationerne kan foregå over Skype eller i klinikken.

Aura-Soma konsultationAura-Soma 29 60 05  82 Klinik for Selvhelbredelse

En Aura-Soma konsultation starter med at du vælger 4 flasker blandt de farvede olier, som du umiddelbart er tiltrukket af. Ud fra farverne, og ud fra deres indbyrdes placering fortolkerne jeg så, hvilken proces du står i, hvad der trænger til at blive healet op på, og hvilke udfordringer du skal igennem, for at komme videre. Derefter vælger du en af flaskerne, som du skal smøre på kroppen. Du kan evt. supplere olien med andre duft- og farveessenser.
Når du er færdig med at bruge olien, den rækker som regel til en måneds tid, er du et skridt videre i din udvikling, og det er tid til næste konsultation, hvor du igen skal vælge flasker. Farverne står i direkte forbindelse med din underbevidsthed og viser dig vejen.
Aura-Soma er knyttet til andre selvudviklingssystemer som numerologi, tarot, kabbala og astrologi, og det er også en måde at vælge flasker på, i stedet for den traditionelle med udgangspunkt i de 4 flasker.
Da hver flaske repræsenterer et bestemt tema vil jeg også kunne vælge en flaske til dig, ud fra det, du gerne vil arbejde med eller heales på.

Bachs Blomster konsultationBachs Blomster

En konsultation med Bachs Blomster er en samtale, hvor du fortæller om, hvad der ligger dig på sinde. Det kan være du har bestemte problemer du gerne vil arbejde med, f.eks. at du nemt bliver vred, døjer med jalousi eller har svært ved at sige fra og sætte grænser. Eller det kan være, at du ikke har noget bestemt i tankerne. Så snakker du bare løs, og jeg ”læser” blomsterne mellem linjerne. Ud fra hvordan vi formulerer os kan man nemlig ofte se hvilke ”blomster” der er på spil, også selv om man ikke snakker om et følelsesmæssigt tema, men bare om almindeligheder.
At arbejde med Bachs blomster er som at skrælle et løg. Lag for lag kommer man dybere og dybere ind mod sin egen sande kerne, hvor man er fuldkommen sund i både sind og krop. Bachs blomster er ikke psykoterapi. Jeg sætter blot navn på følelserne og finder de tilhørende blomster blandt de 38 muligheder. Efter samtalen blander jeg en flaske med dråber indeholdende op til 7 forskellige blomster, svarende til de ”negative” følelser vi har identificeret under samtalen. Du skal tage dråberne i munden flere gange hver dag, for at forbinde dig med dine følelsers positive modpoler. Blandingsflasken rækker til ca. 3 uger. Derefter er det tid til en ny konsultation hvor det næste lag skrælles af løget. Und so weiter. Und so weiter. Der er rigtig mange lag.

Aura-Soma kræver mindre af dig end Bachs Blomster. Det eneste du skal gøre er at vælge flasker. Ud fra farverne kan jeg se, hvad du er klar til at arbejde med af underbevidst stof. Jeg plejer at kalde Aura-Soma for selvudvikling uden navlepilleri  🙂

Bachs blomster kræver, at du er ærlig omkring dine emotioner, og at du kan mærke efter hvordan du har det. Til gengæld får du balance i dine følelser, så du kan styre dem, i stedet for at du bliver styret af negative følelser, som ellers ofte bliver gentaget i en uendelighed, fordi vi sidder fast i ubevidste mønstre, som sagtens kan stamme helt tilbage fra barndommen og som måske ikke engang er vores egne, men bare noget vi har kopieret fra vores forældre eller andre omkring os.

Uanset om du vælger Aura-Soma eller Bachs blomster eller begge dele:  – der er ingen dårlig nyhed!

 

Er du nysgerrig efter at vide mere om Bachs Blomster eller Aura-Soma? Du kan læse lidt mere om energimedicin og disse terapiformer her på siden, og du er altid velkommen til at kontakte mig for at finde ud af, om det er noget for dig.

 

til Aura-Soma og Bachs Blomster. Vælg mellem konsultation i klinikken eller over Skype.