Flyskræk

Det er ferietid og mange skal ud at rejse. Med fly ned til sydens sol. Der er dog nogen der hellere bliver hjemme.
Ikke fordi de ikke kan lide sol og varme, men fordi de har flyskræk.

Der er ikke meget ved at have flyskræk. Flyskræk kan behandles med Bachs Blomster

I bedste fald ”overvinder” man det for familiens skyld, mens man sidder med svedige hænder allerede inden flyet letter og hjertet helt oppe i halsen under flyveturen, men man registrerer hver en mærkelig lyd fra motoren. Og måske får man slet ikke nydt sin ferie, fordi man kun kan tænke på flyveturen hjem.

I værste fald kan flyskræk helt ødelægge ens lyst til overhovedet at rejse, fordi det bliver for uinteressant, fordi rejsen bliver unødvendigt lang, når man skal finde et alternativ til at rejse med fly. Mange med flyskræk undlader derfor også at rejse med tog eller bus og bliver hellere hjemme. De har ikke lyst til at provokere flyskrækken frem.

Uanset hvad – jeg synes det er synd at lide af flyskræk – og helt unødvendigt.

Flyskræk kan behandles med Bachs Blomster

Hvis du lider af flyskræk, så læs videre her. Du kan nemlig nemt og effektivt behandle flyskræk med Bachs Blomstermedicin.

Flyskræk kan være sammensat af forskellige emotioner som f.eks.

  •          Frygt for at miste kontrollen (du har ikke meget kontrol over noget som helst i en flyvemaskine med mindre du er pilot)
  •          Du er bange for at styrte ned – dødsangst
  •          Du lider af højdeskræk
  •          Du går simpelthen bare i panik
  •          Du kan ikke styre sine negative tanker om hvad der kan gå galt
  •          Du ved ikke hvorfor du er bange, men det løber dig bare koldt ned af ryggen
  •          Du får klaustrofobi fordi flyet er et lille rum, man ikke bare lige kan komme ud af
  •          Du har måske tidligere haft en dårlig oplevelse med flyvning, som sidder som et ubehandlet traume i dit energisystem

Man vælger Bachs blomster ud fra sine negative emotioner, og præcis hvilke Bachs Blomster man skal bruge mod flyskræk, vil afhænge af hvad man mener at flyskrækken skyldes eller hvilke følelser det udløser, når man er i kontakt med sin flyskræk.

Så sammensætter man sine dråber ud fra disse emotioner.

Flyskræk kan behandles med Bachs Blomster

Hvis du ikke ved hvilke blomster du skal vælge, kan jeg hjælpe dig til at få sammensat din individuelle blomsterdråbeblanding. Du kan få en konsultation i klinikken og få dråberne med hjem med det samme, eller snakke med mig over telefonen og få tilsendt dråberne efterfølgende.

Alternativt kan du bruge Rescue Remedy, som er en færdigblandet kombination af 5 forskellige Bachs blomster, og det kan være en god løsning for mange med flyskræk, da dette middel er godt i alle stressende og angstprovokerende situationer.

Bachs Rescue Remedy består af:

–          Rock Rose mod panikangst

–          Clematis, som bevirker at man ikke ”spacer ud” men bevarer sin jordforbindelse

–          Star of Bethlehem mod chok og gamle traumer

–          Cherry plum mod frygt for at miste kontrollen og hysteri

–          Impatiens mod utålmodighed

Hvis du kan genkende din egen flyskræk i Rescue Remedy, vil den sikkert hjælpe dig. Hvis du synes det er nogle andre emotionelle ting eller nogle andre følelser, der er på spil hos dig, vil jeg anbefale dig at få lavet en skræddersyet blanding med Bachs blomster.

Hvis du ikke mener at Bachs Blomsterdråber kan hjælpe dig tilstrækkeligt af med din flyskræk, kan jeg anbefale dig at kombinere dråberne med Access Bars behandlinger, hvor du har mulighed for at slippe de mentale ting, der giver dig flyskræk.

God rejse!

Bestil tid til en Bachs blomsterkonsultation og/eller Access Bars