Holistisk behandling

„Sundhed er vor fødselsret. Det er den fuldkomne forening mellem sjæl, sind og krop. Det er ikke et uopnåeligt ideal, men noget så enkelt og naturligt, at mange af os har overset det.”

Dr. Edward Bach

I Klinik for Selvhelbredelse tilbyder jeg holistisk behandling i ordets egentlige forstand. Det vil sige behandlinger som omfatter genskaber helheden mellem krop, sind og ånd eller det fysiske, det psykiske og det spirituelle.

Mennesker med kronisk sygdom får ofte at vide, at de må lære at leve med deres smerter og/eller at de er nødsaget til at bruge medicin resten af livet for, at holde deres symptomer nede – men uden at de bliver raske.
Når læger behandler sygdom, tænker de ofte kun på symptomerne, og ikke på hvordan du har det som mennesket bag sygdommen, eller på hvordan sygdom eller medicin påvirker dine følelser og din livskvalitet. Du kan derfor let komme til at føle dig som et nummer i rækken… – en der bare skal ekspederes videre.
Når man ser bort fra de personlige elementer, kan sygdommen sjældent helbredes, og som patient må man finde sig i at leve med kronisk sygdom og livslang medicinering.
At være tvunget til at ”lære at leve det”, når det handler om kronisk sygdom, kan være udmattende, give en følelse af håbløshed, og gøre at man ikke får nok ud af livet.
Men sådan behøver det ikke være.

Jeg ser dig som et helt menneske og ikke kun på dine symptomer, fordi mennesker, der styrkes og trives, og som bliver set, hørt og forstået, har lettere ved at blive raske.
Jeg viser mennesker, at de ofte kan komme af med deres symptomer og ubalancer, og at det er muligt at få det bedre, få mere energi eller blive helt raske, så de igen kan få en god livskvalitet – også selvom lægen har sagt at der ikke er noget at gøre.

Jeg arbejder ud fra “Sommerfuglemetoden” – en holistisk model som omfatter det fysiske, det mentale, det emotionelle og det spirituelle.
Samtidig tager vi fat på årsagerne til at du er blevet syg, i stedet for blot at lindre symptomerne.
Ved denne helhedsbehandling opnår du harmoni og balance på alle planer, og kan transformere sygdom og ubalancer til sundhed og vækst.
Ved at arbejde på alle 4 planer samtidigt, skabes der synergieffekt, så selvhelbredelsesprocessen går hurtigere.

Sommerfuglemetoden

I et holistisk behandlingsforløb arbejder jeg efter sommerfugle-modellen, hvor hver af de 4 vinger repræsenterer et af de planer, som man skal arbejde på for at skabe helhed.

De 4 planer er:

  • Det fysiske
  • Det emotionelle
  • Det mentale
  • Det spirituelle

Helbredelsen sker først, når der er balance på alle 4 planer.
Hvis man kun arbejder på det ene plan, f.eks. på det fysiske plan, som lægen gør, er det ligesom at prøve at få en sommerfugl til at flyve med kun 1 vinge.
Det kommer ikke til at gå særlig godt.

Et holistisk behandlingsforløb er også et selvudviklingsforløb

Når man går gennem et holistisk behandlingsforløb, kommer man også til at gå gennem en personlig udviklingsproces. Det er som at befinde sig i et puppestadie, hvor man godt kan føle det som om man hænger lidt med hovedet nedad og det ikke føles som om tingene ikke skrider fremad.

 

Men det kun for en tid, og det er det hele værd, når man bagefter opdager, at man har forvandlet sig til den smukkeste sommerfugl, og kan folde vingerne ud i en ny, bedre og mere sund og rask version af sig selv.

Hvis du er træt af at krybe rundt som en lille larve, og har følelsen af at være begrænset eller ikke leve livet fuldt ud, vil høre mere om hvad et holistisk behandlingsforløb er, og hvordan det evt. kan gribes an i forhold til netop dine symptomer, så kontakt mig for en GRATIS og uforpligtende afklarende samtale, eller book samtalen direkte i min kalender, så du også kan blive den sommerfugl du i virkeligheden er og flyve frit omkring og nyde livet.

Hvad vil din sygdom fortælle dig?

Normalt betragter man sygdom som noget man gerne ville være foruden. Men jeg arbejder ud fra den filosofi at sygdom skal lære os noget. At det er et kald fra vores sjæl om at gøre noget anderledes end vi plejer. At vi ikke er på ret kurs. At der er en lektie spirituelt eller følelsesmæssigt som vi ikke har lært endnu.

Vores sygdom eller lidelse hjælper med at udpege hvad det er for en lektion vi skal lære, og kan få os tilbage på rette kurs, så vi følger vores sjæl kald og kan komme til at udleve vores fulde potentiale.

Lad din sygdom blive springbræt til personlig udvikling og spirituel vækst!

 

Gratis afklarende samtale

Mennesker med kronisk sygdom får ofte at vide, at de må lære at leve med deres lidelse og at de skal bruge medicin resten af livet, for at holde symptomerne nede – men uden at de kan forvente at blive raske igen.
Det skyldes at lægen kigger isoleret på symptomerne, men hverken på mennesket bag symptomerne, eller på årsagerne til, at symptomerne er opstået. At være tvunget til at “prøve at lære at leve med kronisk sygdom”, er udmattende og giver en følelse af håbløshed, hvor man føler sig begrænset, fordi man ikke får nok ud af livet eller synes at livet bliver styret af sygdommen.

Men sådan behøver det ikke være. Jeg har over 15 års erfaring, der viser, at det faktisk ER MULIGT at få det bedre, få mere energi og overskud og i visse tilfælde endda blive helt rask- også selvom lægen har sagt, at der ikke er noget at gøre.

Det kan være lettere end du tror at komme af med symptomer og ubalancer, eller lindre smerter og lidelser på andre måder end med konventionel medicin.

Hos mig er du ikke blot dine symptomer eller et nummer i rækken.
Jeg ser dig som et helt menneske med krop, sind og sjæl, og guider dig hele vejen gennem processen. Jeg tror på at mennesker, der styrkes og trives, og som bliver set, hørt og forstået, har lettere ved at blive raske.

  • Er du træt af at leve med smerter, symptomer eller bivirkninger af medicin?
  • Er du ked af at se passivt til, mens dit helbred fortsætter med at gå ned af bakke?
  • Er du parat til at gøre noget selv, for at få bedre helbred, mere energi og større overskud?
  • Er du klar til at tage det første skridt for at få det bedre – eller blive rask igen?

Så bestil tid til en gratis afklarende samtale i dag, og lad os tage en snak om dine udfordringer, så du kan få det godt igen.

Kærlig hilsen Ulla Schmidt Andersen

Farmaceut & Holistisk behandler