Lider du af hovedpine eller migræne?

 

Er du ligefrem fanget i et hovedpine-helvede, hvor du må fylde dig med medicin for at kunne klare det?

Holistisk behandling af Hovedpine og Migræne

 

Så læs videre her, for der er hjælp at hente

 

Slip ud af hovedpinens jerngreb

– Holistisk behandling af din hovedpine

Enhver der har prøvet at have hovepine ved at det ikke er sjovt! Det skal bare væk! Med det samme!

Derfor griber man til hovedpinepiller som Panodil eller Treo, for hurtigt at dulme hovedpinen, så man kan komme til at fungere normalt igen, og kan passe sit arbejde eller være der for sin familie.

Indtil pillerne virker, kan det føles som om dit hoved sidder i fast i en skruestik eller som om du har et spændebånd rundt om panden. Hvis du har migræne, føles det måske som om hovedet er ved at eksplodere.

Man kan føle sig fuldstændig fastlåst i sit hovedpine-helvede, især hvis hovedpinen er så slem, at man er nødt til at bruge megen medicin, for at få hovedpinen til gå væk. Nogle føler en dunkende smerte i hovedet, hos andre er det mere som jag, der skyder op fra nakken og andre igen mærker en trykkende fornemmelse i tindingerne.

Jeg blev selv utrolig sensitiv overfor både lys og lyd, og fik også synsforstyrrelser i form af konstante zigzag-striber i synsfeltet, dengang da jeg døjede med hovedpine, så jeg havde mest af alt lyst til bare at lukke mig inde i et mørkt rum, indtil det var overstået. For nogen varer hovedpineanfaldene flere dage. Andre har det så forfærdeligt, at de også begynder at kaste op.

Men uanset hvordan du oplever din hovedpine, kan du få hjælp til at få den væk permanent, hvis du vælger at få behandlinger, der tager fat i ÅRSAGEN til problemet, i stedet for blot at dulme dine smerter med hovedpinepiller, migrænemedicin eller stærkere smertestillende medicin.

Jeg har selv døjet med hovedpine i årevis og været nærmest afhængig af Kodimagnyl brusetabletter.
Det var før jeg rigtig prøvede alternativ behandling. Altså da jeg aldrig havde hørt ordene Kranio-Sakralterapi, A.L.T. og Rosenbergteknik, og troede at homøopati var noget man skulle gøre grin med, men kun havde prøvet hovedpinepiller, massage, kiropraktik og migrænemedicin.

Men jeg har også mærket på egen krop, hvor fedt det er at komme til bunds i problemet, og helt slippe for at få hovedpine igen og igen. Det er jeg dybt taknemmelig for. Nu får jeg kun yderst sjældent hovedpine, og det er aldrig så slemt, at jeg behøver at tage medicin for det. Hovedpinen går som regel væk af sig selv, uden jeg behøver gøre noget for det.Hovedpine ødelægger din karriere

Hvis du tit har hovedpine, oplever du sikkert en nedsat livskvalitet. Du bliver måske nødt til at sige nej til ting du egentlig gerne ville.
Måske må du opgive at forfølge din karriere, fordi din hovedpine koster dig sygedage hver eneste måned, eller du føler at du svigter din familie, fordi du ikke har overskud til noget som helst, når du har hovedpine. Det kan også være at dit sexliv går helt i stå.
Hovedpinen kan på den måde styre dit liv hen i en negativ retning du ikke ønsker, men hvor du bare føler dig magtesløs. Du kan nærmest have følelsen af at hovedpinen frarøver dig dit liv.

Men det kan der altså laves om på.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig til at komme af med din hovedpine, så du ligesom mig, kan opleve hvor fantastisk det er, at kunne få en helt normal hverdag, uden hovedpine. En hverdag hvor hovedpine ikke sætter dagsordenen og styrer dit liv.

 

Derfor skal du vælge Holistisk behandling af hovedpine

I min store værktøjskasse i Klinik for Selvhelbredelse har jeg blandt meget andet disse 3 effektive behandlinger mod hovedpine:

Men det er slet ikke dem jeg vil fortælle dig om; –  for de har sikkert allerede fået dig til at tænke på alle de spørgsmål du har om din hovedpine, så som:

  • Men hvad skal jeg vælge, og hvornår bruger man det ene frem for det andet, og hvad går behandlingen egentlig ud på?
  • Hvad hvis min hovedpine ikke bare er ”almindelig” hovedpine?
  • Er der forskel på om det er spændingshovedpine eller migræne?
  • Og hvad hvis hovedpinen skyldes stress?
  • Jeg har prøvet Kranio-sakral-terapi før og det hjalp ikke. Kan min hovedpine så aldrig gå væk?
  • Er det rigtigt at migræne også har noget med kosten at gøre?
  • Hvorfor sidder hovedpinen nogen gange i tindingen og nogle gange i nakken?
  • Hvad hvis hovedpinen er hormonel og især kommer, når jeg har min menstruation?
  • Jeg har hørt at hovedpine kan skyldes at man har skæve knæ – det har jeg. Hvad gør jeg så?
  • Min hovedpine er kommet efter et piskesmæld og lægen siger, at der ikke er noget at gøre, andet end at tage hovedpinepiler. Tror du der alligevel kan gøres noget?

Du kan have mange spørgsmål om din hovedpine, som du gerne vil have opklaret, før du hopper ud i at vælge at prøve en alternativ form for behandling af hovedpine, i stedet for medicin. Det er fint nok, men Klinik for Selvhelbredelse gør det nemt for dig: Overlad dine spørgsmål og alt det med valg af behandling til mig. Jeg skræddersyr nemlig behandlingen så den passer præcis til dig. Det eneste du selv skal gøre, er at mærke at hovedpinen endelig letter, og så ellers begynde at nyde livet!Behandling af hovedpine

Det kan være svært at finde ud af hvilken behandling man skal vælge, når alle de behandlinger, man læser om på nettet, lover guld og grønne skove. Det får desværre mange hovedpinepatienter til at shoppe rundt og prøve en masse forskellige behandlinger, uden at få et ordentligt resultat, og så shopper de videre til endnu en behandling. Måske har du selv prøvet flere forskellige behandlinger, og bare følt at du har spildt din tid og dine penge?

Min erfaring er, at de fleste hovedpinepatienter får de bedste resultater ved at få en kombination af forskellige behandlinger samtidig.
Ud over forskellige fysiske behandlinger, som de 3 jeg nævnte ovenfor, har du måske også behov for healing, eller for et supplement af energimedicin, f.eks. homøopati eller Bachs Blomster, og måske har du også brug for et kig på din kost og din livsstil, for at komme helt af med hovedpinen og skabe balance i kroppen indefra.

Fordi jeg laver så mange forskellige typer af behandlinger til forskellige typer af mennesker, har jeg god erfaring med, hvilke behandlinger, der virker bedst mod hvilke former for hovedpine og til hvem. Jeg kan derfor vejlede dig i, hvad der vil være bedst for dig, og har specialiseret mig i at skræddersy behandlingen individuelt, så den både afhjælper dine symptomer så effektivt som muligt, men også går i dybden med årsagerne til at du får hovedpine.

Hvis du vil gøre brug af min ekspertise i at sammensætte den rigtige behandling til netop dine hovedpineudfordringer, skal du vælge et holistisk behandlingsforløb.

Prøv det! Så længe du sidder og googler på dine symptomer, hjælper du ikke dig selv. Det er vigtigt, at du gør noget aktivt. Så kontakt mig nu, og book tid til en afklarende samtale, hvor vi finder ud af om jeg kan hjælpe dig ved et holistisk behandlingsforløb.

 

Slip ud af hovedpinens jerngreb – Holistisk behandlingsforløb mod hovedpine Slip ud af hovedpinens jerngreb med et holistisk behandlingsforløb

De fleste har brug for at komme gennem et længere forløb, for at hovedpinen ikke skal vende tilbage igen.

Et holistisk behandlingsforløb over et par måneder, vil ofte være tilstrækkeligt til at få bugt med de fleste hovedpiner.

Uanset om du lider af almindelig hovedpine, spændingshovedpine, migræne, Hortons hovedpine eller en anden speciel form for hovedpine, vil du kunne opleve en forbedring, når du har været gennem et længere behandlingsforløb. Selv hvis du skulle opleve, at din hovedpine måske ikke er fuldstændig forsvundet til evig tid, efter nogle måneder er jeg sikker på, at du vil føle både en kæmpe lettelse og større grad af frihed, fordi du ikke længere behøver være slave af din hovedpine.

 

Pas på: Hovedpinepiller giver dig hovedpineHovedpinepiller giver dig hovedpine

Vidste du for resten, at brug af hovedpinepiller kan give dig hovedpine? Hvis du har et større forbrug af medicin mod hovedpine (bruger medicin flere dage om ugen) har du risiko for at dine hovedpinepiller skader mere end de gavner. Det anslås at over 50.000 danskere lider af medicininduceret hovedpine.

Det er da ærgerligt, at din medicin giver dig nøjagtig de samme symptomer, som du prøver at slippe af med!

 

Men nu ved du heldigvis, at du kan få fjernet årsagen til hovedpinen, ved at få holistiske behandlinger, som gør, at du helt kan droppe pillerne. Det har jeg selv gjort. Og det kan anbefales!

 

Måske har du også brug for at få kigget din medicin igennem? Med min baggrund som farmaceut, er du i trygge hænder, når vi gennemgår dit medicinforbrug under et holistisk behandlingsforløb.

 

Jeg glæder mig til også at hjælpe dig ud af dit hovedpine-helvede.