Jeg er super glad, for jeg er nemlig lige blevet RAB-godkendt i Kranio-Sakral-terapi. Så al den undervisning jeg har taget siden 2006, har ligesom båret frugt i form af dette fine certifikat.

RAB står for Registreret Alternativ Behandler

At være RAB-godkendt betyder, at jeg at jeg opfylder en række faglige og uddannelsesmæssige krav, der udover mindst 250 timers undervisning i Kranio-Sakral-terapi også omfatter krav til sammenlagt over 400 timers undervisning i bl.a. Anatomi, Fysiologi, Sygdomslære og Psykologi.

Når du vælger en RAB-godkendt behandler sikrer du dig altså at behandleren har en større faglig ballast end blot hvad man får på et enkelt weekend-kursus.

Kranio-sakral-terapi sigter på at oprette skævheder i kranie og rygsøjle, men det har det i virkeligheden mest indflydelse på funktionen af nervesystemet. Det er derfor de fleste føler at behandlingen går så dybt, selv om den er meget blid.

Kranio-sakral-terapi kan afhjælpe f.eks. stress, depression og adfærdsproblemer.

RAB i Kranio-Sakral-Terapi

Men nervesystemet er også ansvarligt for mange fysiske problemer. Da KST forbedrer nervesystemet, vil det ofte også forbedre tilstande der kan have noget at gøre med nervernes funktion. En af vores nerver har betydning for funktionen alle organer i brysthulen og bughulen, så hvis man oplever problemer her, f.eks. med hjerte, lunger, mavesæk, tarm, galdeblære, lever, var det måske værd at få tjekket om denne nerve sidder i klemme og derfor kun fungerer på ”halv kraft”

Nerven kan have siddet i klemme siden man blev født , men ofte er det først omkring 40-årsalderen af skavankerne som følge af den nedsatte nervefunktion begynder at dukke op.

Andre skavanker som Kranio-Sakral-Terapi afhjælper er:

  • hovepine
  • migræne
  • piskesmæld
  • nakkesmerter
  • ondt i lænden
  • kæbespændinger

Prøv hvad kranio-sakral terapi kan gøre for dit helbred! Bestil tid til Kranio-Sakral-terapi her