Morgengymnastik

Gotved Morgengymnastik

Jeg har ikke fået lavet mit morgengymnastikprogram mens jeg har holdt ferie, og det kan mærkes! Jeg føler mig tung og stiv i kroppen.

Det er ellers et meget let program jeg normalt laver, nemlig 10 minutters Gotved-gymnastik, der består af øvelser der bøjer og strækker musklerne og efterhånden kommer hele kroppen rundt. Øvelserne foregår til livlig klavermusik, der er med til at gøre det sjovt 😉

Gotvedgymnastik styrker og afbalancerer HELE kroppen, i stedet for ensidigt at træne bestemte muskelgrupper. Det kan jeg godt lide, det passer godt til den filosofi jeg selv arbejder ud fra i klinikken.

Jeg har fundet ud af, at Gotvedgymnastik er et perfekt supplement til et Ida P. Rolf-forløb, hvor du også får fjernet spændinger og øget tonus i hele kroppen.  Det var faktisk mens jeg selv blev ”rolfet” at jeg fik trang til at få brugt ALLE mine muskler og opdagede Gotved morgengymnastikken. Gennem et Ida P. Rolf-forløb får du øget din kropsbevidsthed og gennem Gotved-gymnastikken kan du mærke dine forskellige muskler i funktion.

Her i de sidste feriedage hvor jeg er hjemme, er jeg heldigvis kommet i gang med morgengymnastikken igen, og min krop føles allerede på vej til at blive lettere og mere smidig.

Gotved Morgengymnastik

 

Du kan lave morgengymnastik efter Gotved-metoden hjemme hos dig selv og helt gratis ved at tænde for radioens P5, hvor der hver morgen kl. 8.30 sendes 10 minutters morgengymnastik. Hvis du ikke har mulighed for at høre radio på det tidspunkt kan genhøre programmet på nettet http://www.dr.dk/p5/p5-morgen Spol ca. 2½ time ind, så kommer der 10 minutters morgengymnastik.

God fornøjelse!