Ansigtsløftningsforløb med extra Power

– Helt naturligt!

Skønhedssøvn, der virker!

Jeg er rigtig glad for nu at kunne tilbyde mit nye Power Ansigtsløft.

Siden 2010 har jeg lavet naturlige ansigtsløftninger med blid bindevævsmassage, i form af den såkaldte A.L.T. ansigtsløftning.Derefter kom den Energetiske Ansigtsløftning til.

Nu kan jeg så tilbyde dig et endnu mere dybtgående og intensivt ansigtsløftningsforløb, med en kombination af begge dele i samme pakke. Dette unikke forløb giver mulighed for at få et godt og blivende resultat, fordi de to behandlingsformer supplerer hinanden så godt, at du opnår en form for synergieffekt.

Power Ansigtsløftningsforløbet er  intensivt. Det består af 10 behandlinger, som du tager indenfor en periode på ca. 3 måneder, f.eks. 1 behandling om ugen. Den regelmæssige behandling sikrer at dit ansigt forbliver i proces og ikke falder tilbage i de gamle folder og giver dig samtidig en fed mulighed for at trække stikket ud, en times tid hver uge 🙂

Hvis du drømmer om tid til selvomsorg, hvor du bare bliver masseret blidt, nusset og berørt omkring hoved, hals, ansigt, og hvor velværet hurtigt breder sig til hele kroppen, så er Power Ansigtsløft lige noget for dig.

Det er faktisk ligesom at få en times skønhedssøvn, der virker!

Prøv selv!
Power Anisgtsløftning

Læs mere om Power Ansigtsløft her

Alle ansigtsløft fra Klinik for Selvhelbredelse er helt naturlige og uden kirurgi, sprøjter og nåle.