A.L.T. ANSIGTSLØFTNINGSTEKNIK

Løft ansigt og sind med blid bindevævsmassage

Få en naturlig ansigtsløftning med A.L.T. – Ansigtsløftningsteknik med blid bindevævsmassage.

Spændinger og slaphed i ansigtets muskler kan fjernes med A.L.T. ansigtsløftningsteknik, som gør ansigtet mere levende, symmetrisk og elastisk.

Ønsker du en naturlig ansigtsløftning uden kniv og sprøjter, som forbedrer udseendet af hele ansigtet, så er A.L.T.  noget for dig. For det bedste resultat for at nå alle ansigtets muskler kommer du gennem et forløb på 6 behandlinger med A.L.T.

Ved at vælge A.L.T. frem for kirurgisk ansigtsløftning, slipper du selvfølgelig også for de problemer en kirurgisk ansigtsløftning kan give i form af f.eks. arvæv, hud, der strammer og stivnet mimik.

A.L.T. har ingen bivirkninger

A.L.T.-forløbet påvirker udseendet af dit ansigt, så det bliver ”løftet” og mere harmonisk, og derudover oplever de fleste den helt fantastiske sidegevinst, at de simpelthen bare får det bedre!

A.L.T. giver et forøget velvære ikke blot i ansigtet, for velværet breder sig hurtigt til hele kroppen, og så har A.L.T. naturligvis ingen bivirkninger.

A.L.T. er også velegnet til behandling af:

  • ansigtslammelser
  • trigeminus neuralgi
  • kæbespændinger
  • hovedpine/migræne
  • stress m.m.

Med A.L.T. Ansigtsløftningsteknik ser du resultatet i ansigtet og føler velværet i resten af kroppen!

Billedet illustrerer hvordan muskler med for høj eller for lav muskeltonus (spændinger og slaphed i musklerne) får ansigtet til at se mere træt og ældre ud. Dette kan der heldigvis rettes op på med A.L.T. ansigtsløftning.

A.L.T. – Ansigtsløftningsteknik er et forløb på 6 behandlinger.

Du kan booke behandlingen ved at købe et klippekort til A.L.T. Ansigtsløftning-forløb i Online-booking.

Når du har et klippekort kan du booke tid online til dine behandlinger.

 

 

 

Spørgsmål og svar om A.L.T. Ansigtsløftningsteknik

Hvad er A.L.T. Ansigtsløftningsteknik?

A.L.T. er en ansigtsløftningsteknik, der består af et forløb på 6 behandlinger, hvor du vil opnå en glattere hud og et mere ungdommeligt udseende, helt uden at komme under kniven!
Formålet med A.L.T. er at løfte ansigtet, at skabe større symmetri, bedre mimik og dermed gøre ansigtet mere levende og imødekommende.

Teknikken er udviklet af Stanley Rosenberg, som er kendt for at være en af foregangsmændene indenfor Kranio-Sakral- og Kropsterapi i Danmark. En ansigtsløftning med A.L.T. foregår over 6 behandlinger, der tilsammen udgør et systematisk forløb. Igennem forløbet bliver 97 muskler, samt hud og bindevæv i ansigt, hovedbund, hals og nakke bearbejdet med blid massage. Dine spændinger bliver fjernet og dine muskler bliver strakt, så de kan få elasticitet og tonus tilbage.

Hvad sker der ved de 6 behandlinger med A.L.T. Ansigtsløftningsteknik?

A.L.T. forløbet er sammensat af følgende 6 behandlinger, der alle foregår ved blid, behagelig massage:

  1. Behandling: Huden og bindevævet i hele ansigtet løsnes, og der løsnes omkring skuldre og hals, kæbespændinger løsnes. Ansigtet får en bedre blodgennemstrømning.
  2. Behandling: Musklerne i den øverste del af ansigtet bearbejdes: Panden, hovedbunden og omkring øjnene.
  3. Behandling: Midten af ansigtet: Rundt om øjnene, på og i næsen, på kinderne og omkring munden
  4. Behandling: Nederste del af ansigtet: Kinderne, munden, kæben og hagen, samt overfladen af halsen.
  5. Behandling: Der gås mere i dybden i halsmuskulaturen, nakken, samt på skuldrene.
  6. Behandling: Integration af alle behandlingerne, samt gentagelse af de områder, der trænger til lidt ekstra.

Behandlingerne følger altid denne bestemte rækkefølge, fordi det sikrer at alle muskler bearbejdes lag for lag, så du opnår det bedste resultat.

Nogle få muskler bearbejdes mens du sidder op, men ved størstedelen af behandlingerne ligger du afslappet på ryggen på briksen.

I løbet af 6 behandlinger med blid massage både udvendigt og indvendigt gennemarbejder jeg hud, bindevæv og 97 muskler i ansigt, hovedbund, hals, nakke og det øverste af skuldrene, så dine spændinger fjernes og de slappe områder får mere spændstighed.

Jeg arbejder også på musklernes inderside i munden, og ved 3. behandling sågar i næsen 😉 Don’t worry, det er ikke så slemt som det måske lyder. Jeg bruger gummidutter på fingrene til den indvendige massage

 

Har A.L.T. Ansigtsløftningsteknik bivirkninger?

Der er ingen bivirkninger ved A.L.T. Ved at vælge A.L.T. frem for kirurgisk ansigtsløftning, slipper du for de problemer en kirurgisk ansigtsløftning kan give i form af f.eks. arvæv, hud, der strammer og stivnet mimik.
Men der er til gengæld en helt speciel sidegevinst: De fleste oplever at komme i en afslappet nærmest meditativ tilstand under behandlingerne, hvor der skabes et rum, hvori det er muligt at få forløst mange af de følelser, der med tiden har sat sig i ansigtet.

Der er et kinesisk ordsprog der siger:

Hver en rynke er en historie vi har levet…

Og sådan er det jo. Vi møder livet med ansigtet først, og mange af vores oplevelser sætter sig som furer, linjer og rynker i vores ellers så glatte ansigt.

A.L.T. kan medvirke til at løse op for de følelser, der har sat sig spor i ansigtet, og forløsningen sker på en blid måde, hvor der ikke kommer mere op ad gangen end man kan tåle. Der er ikke noget der ”fremprovokeres”.

Hvad får jeg ud af A.L.T. Ansigtsløftningsteknik?

Med A.L.T. bliver ansigtet bliver løftet og mere livligt og afslappet, og du får det ægte smil frem!

Dit ansigt bliver mere symmetrisk hvilket giver et mere imødekommende udtryk, og slappe muskler får mere tonus, så ansigtet virker opstrammet og mere fyldigt og levende.

Måske vil du opleve at i takt med at spændingerne fjernes at du også får løst op for nogle af de emotioner, der har været med til at bygge spændingerne op, så du får det bedre psykisk.

A.L.T. giver et større velvære!

Med A.L.T. Ansigtsløftningsteknik ser du resultatet i ansigtet og føler velværet i resten af kroppen.

A.L.T. er også godt mod stress, hovedpine og kæbespændinger.
Det har vist sig at A.L.T. ansigtsløftning pga. den blive tilgang og fordi det kun er ansigtet er berøres, at være en blid og gavnlig hjælp til piger der lider af anorexi.

Hvor ofte skal man have behandling med A.L.T. Ansigtsløftningsteknik?

A.L.T. er et forløb på 6 behandlinger, som du køber samlet.
Behandling hver eller hver anden uge er optimalt. Jeg anbefaler at der går højst 3 uger mellem hver behandling.

Når forløbet er gennemført, kan du vedligeholde resultatet med enkeltstående behandlinger ca. hver 4-6 uge.

Er A.L.T. og Access Facelift det samme?

Nej det er 2 forskellige behandlingsformer. Hvor A.L.T. løfter ansigtet vha. blid bindevævsmassage, løfter Access Facelift ansigtet med energier.

A.L.T. behandling kan kombineres med Access Facelift. Dette vil gøre behandlingen mere effektiv og bidrage til et varigt resultat.
Access Facelift nogle energier, der kan lægges på ved hver behandling, hvis du ønsker det (mod merbetaling – behandlingstiden bliver ca. 15 min længere – det er en god investering).

Når dit ansigt er blevet bearbejdet muskulært ved massage af 97 muskler, anbefaler jeg at Access Facelift lægges på ved efterfølgende vedligeholdelsesbehandlinger for at opnå et mere varigt resultat.