Sådan styrker du dit immunforsvar

Sådan styrker du dit immunforsvar

Sådan styrker du dit immunforsvar

Jeg bliver ofte spurgt om, om man kan styrke sit immunforsvar, og hvordan man skal gøre det.

Du kan styrke dit immunforsvar på mange måder. Du kan tage homøopatiske midler, der opbygger immunforsvaret. Og du kan få healende behandlinger med f.eks. Access Body, som også giver et boost til dit immunforsvar.  I denne artikel giver jeg dig også andre 3 tips til, hvordan du selv, helt gratis, kan få et stærkere immunforsvar. Sådan styrker du dit immunforsvar

Men først lige lidt om selve immunforsvaret, som du måske ikke ved:

Immunforsvaret er måske den allervigtigste af dine selvhelbredende kræfter.

Immunforsvaret er det system i kroppen, der er med til at bekæmpe virus, bakterier og andre potentielle farer og fremmedelementer, som din krop rammes af i en lind strøm.

Det er fordi at immunforsvaret virker, altså fordi det kæmper mod f.eks. virus, at du oplever ubehagelige symptomer så som feber og løbende næse osv. Det er faktisk ikke virussen i sig selv, der giver dig symptomerne, selv om vi ofte giver den skylden. Feberen øger din kropstemperatur og slår virus ihjel, og en næse der løber, hjælper til at fjerne fremmedlegemer hurtigere fra slimhinderne i næsen. Når snottet senere bliver tykt, er det et tegn på, at immunsystemet har godt fat på at bekæmpe infektionen!

Hvis du derfor bruger febernedsættende midler, næsespray eller antibiotika, fordi du synes at ubehaget er for stort, går du faktisk i gang med at bekæmpe det gode arbejde som dit immunforsvar allerede er i gang med at udføre. Dette er selvsagt ikke hensigtsmæssigt, slet ikke på langt sigt, eftersom du så svækker immunforsvaret.

Hvis du vil have et stærkt og velfungerende immunforsvar, er mit bedste råd at lade være med at svække det med unødvendig medicin. (Der kan selvfølgelig tilfælde hvor konventionel behandling mod f.eks. infektioner er helt på sin plads!)

En gang mellem er immunforsvaret ikke stærkt nok. Det kan være at det er på overarbejde, hvis du har fået mange infektioner lige oveni hinanden.

Immunforsvaret nedsættes også ved stress, og også af stressfulde gode ting. F.eks. har du måske oplevet, at dit immunforsvar gik ned, da du skulle giftes eller skulle på ferie?

En af mine kunder fortalte mig, at hun fik pollenallergi, i forbindelse med sit bryllup. Det var i august, og hun blev allergisk overfor bynkepollen, som der er mange af på den tid af året. Allergi er også et udslag af, at immunforsvaret ikke kan reagere rigtigt, på f.eks. pollen, men laver en usund overreaktion.

Styrk dit immunforsvar med Homøopati

Homøopati er meget velegnet til at styrke dit immunforsvar. Hvis du allerede har en infektion, arbejder de homøopatiske midler sammen med dit eget immunforsvar om at få infektionen til at forløbe så hensigtsmæssigt som muligt, så dit immunforsvar svækkes ikke, når du bruger homøopatisk medicin. Tværtimod styrkes dit immunforsvar.

Et af de homøopatisk midler jeg anbefaler, er nogle dråber, der indeholder udtræk af forskellige planter, der stimulerer immunforsvaret og virker udrensende på infektioner. Dette virker særlig godt forebyggende, men kan også tages akut.

Når ”skaden er sket” og du har fået en infektion, kan du tage det homøopatiske middel, der booster dit immunforsvar kraftigt, i kombination med de produkter der går specifikt på sygdommen. Der findes homøopatiske midler til de fleste almindelige infektionssygdomme som forkølelse, bihulebetændelse, pandehulebetændelse, mellemørebetændelse, halsbetændelse, hoste, bronkitis, underlivsbetændelse, blærebetændelse, influenza…

Jeg vil virkelig anbefale dig at have immun-boosteren i dit husapotek, så du altid har mulighed for at tage den hurtigt, hvis du gerne vil tage en infektion i opløbet! Hvis du oftest rammes af en bestemt type infektion f.eks. forkølelse, mellemørebetændelse eller blærebetændelse, er det også en god idé at have et specifikt middel mod dette i husapoteket.

Et andet middel, der styrker dit immunforsvar er et produkt der bl.a. Indeholder jern i homøopatisk dosis. Homøopatisk jern er godt for dit immunforsvar

Jern oplagres i milt, knoglemarv og lever, hvis man har overskud af det. Her er det klar til at hjælpe immunforsvaret, når der er brug for det. Immunforsvaret bruger nemlig jern, når det skal bekæmpe en infektion. Det er derfor vigtigt at have tilstrækkeligt med jern, hvis dit immunforsvar skal være stærkt nok til at tage en infektion i opløbet. Man mener, at omkring 40 % har jernmangel. Måske er du en af dem? Det er især kvinder og børn og ældre, der har for lidt jern i blodet. Det homøopatiske jern-middel bruges også som behandling af infektioner hos baby. Almindelige jerndråber til baby er ikke det samme som homøopatisk jern. I modsætning til substantielt jern, som findes i de fleste i jerntabletter og multivitamin-mineraltabletter, giver homøopatisk jern ikke problemer med maven. Der er derfor ingen bivirkninger ved at styrke sit immunforsvar med homøopatisk jern.

Hvis du ligefrem har, hvad man kan kalde et dårligt immunforsvar, og derfor oplever gentagne infektioner eller allergier, kan du have stor gavn af at styrke dit immunforsvar med såkaldte homøopatiske organmidler. De findes i form af drikkeampuller, der bl.a. indeholder udtræk af sunde organer, der er vigtige for immunforsvaret, f.eks. milt, lymfe og brissel.

Som du måske ved, må jeg ikke iflg. loven ikke oplyse om navnene på de produkter jeg anbefaler eftersom jeg forhandler dem selv, men jeg rådgiver gerne over telefon el Skype. Her har du også mulighed for at bestille de produkter, du har brug for, så bliver de sendt hjem til dig i løbet af få dage. De fleste dråber koster ca. 150 kr. og drikkeampuller 200 kr. Har du brug for at komme mere i dybden med dine symptomer eller få en grundig udredning af årsagen til dine problemer, vil jeg anbefale dig et holistisk behandlingsforløb.

Styrk dit immunforsvar med healing og/eller Access Body

En helt anden måde at styrke immunforsvaret på er ved at få behandling med healing.

Dit immunforsvar og ikke kun fysisk, men også energetisk. Derfor hjælper det at ændre din energitilstand i kroppen for at styrke dit immunforsvar. Det kan du få gjort ved en healing.

Når vi snakker immunforsvar, så er min favoritmåde indenfor healing en særlig Access Body-behandling kaldet MTVSS. Jeg oplever at denne behandling er mere effektiv end f.eks. Reiki-healing, som du dog også kan bruge for at styrke dit immunforsvar. Behandling med healing eller Access Body processer kræver ofte flere behandlinger for at opnå varig effekt.

Ved gentagne Access Body behandlinger for immunforsvaret, kan dette virkelig aktiveres, eftersom energien går helt ned på celleniveau og skaber positive forandringer og større styrke i din krop.

Access Body MTVSS kan forhindre negative og nedbrydende ”programmer” i at blive ved med at køre i kroppen.

Behandling med Access Body MTVSS vil måske også give dig en fornemmelse af, at du har bedre kontakt med din krop, og derfor kan fornemme dens behov på en anden måde end før. Det er altid godt at kunne lytte til sin krop, og følge dens anvisninger.

Gratis tips til styrkelse af dit immunforsvar

Som lovet får du også lige nogle tips til andre ting, der styrker dit immunforsvar, som ikke handler om behandling eller energimedicin, men nogle små tips du måske kan gøre dagligt eller ugentligt for at styrke dit immunforsvar.

Tip nr. 1: Bank dig til et bedre immunforsvar

Bank 21 gange på din brissel.

Brisselen er en lille kirtel med stor betydning for immunforsvaret. Den sidder indenunder brystbenet. Bank dig til et bedre immunforsvar

Ved at banke på brystbenet, dvs. den flade knogle, hvor ribbenene mødes midt på brystet, ”vækker” du brisselen, så den arbejder bedre.

Bank gerne på den hver dag, 21 gange.

Jeg gør det sådan: Banker 7 gange, holder et par sekundes pause, banker 7 gange mere, holder et par sekunders pause igen, og så afslutter med at banke 7 gange mere. Det virker bedst hvis du koncentrerer din bevidsthed på brisselen og på at du gerne vil styrke dit immunforsvar, samtidig med at du banker. Og du skal ikke banke særlig hårdt.

Tip nr. 2: Boost immunforsvaret med et vekselfodbad

Tag 2 baljer. Fyld den ene med behageligt, varmt vand ca. 38 grader. Fyld den anden med koldt vand.

Sæt dig med fødderne i det varme vand i ca. 3 minutter. Skift derefter over til den kolde balje og sæt fødderne heri i ca. 20 sekunder.

Tilbage med fødderne i det varme vand, og sid igen og nyd varmen i 3 minutter, hvorefter du afslutter ved igen at dyppe fødderne i det kolde vand i ca. 20 sekunder og tørre dem.

Hvil dig bagefter, og nyd følelsen, der breder sig i hele kroppen!

Tag gerne et vekselfodbad en gang om ugen.

Tip nr. 3: Sig nej- og få et bedre immunforsvar

En af årsagerne til at dit immunforsvar er blevet dårligt kan være at du oplever en indre konflikt og måske føler dig utryg, presset/stresset, eller selv presser unødigt hårdt på, i stedet for ”bare” at lade tingene ske og følge flowet.

Hvis du retter din opmærksomhed indad og lærer at lytte til din indre visdom, (det kunne f.eks. være under meditation) vil du måske finde ud af, at din krop prøver at fortælle dig, hvornår du skal arbejde, og hvornår du skal stoppe op for at hvile dig.

Lyt til din indre visdom i stedet for til dit intellekt. Sig nej- og få et bedre immunforsvar

Lær at sige ”nej”, til dem, der presser dig, uanset om det er dig selv eller andre, hvis det er det, dit indre fortæller dig.

Lær at stole på hvad der er sandt for dig, og få mod til at leve efter det, din indre visdom fortæller dig.

Det vil styrke dit immunforsvar, hvis du kan slippe din indre konflikt, og lade være med at sige ”ja”, når din krop faktisk siger ”nej”.

Hvis tip nr. 3 lyder alt for svært, kan du få hjælp til det ved at bruge Bachs Blomster-dråber. Jeg laver konsultationer over telefon eller Skype.

 

Med immunforsvaret, som med alt andet, så gælder reglen om, at det er lettere at forebygge end at helbrede, også her.

Så hvis du ved, at du nemt bliver ramt af infektioner, så er det bare med at komme i gang med at styrke dit immunforsvar. Din krop vil elske dig for det!

Hvilket et af mine råd til at styrke dit immunforsvar vil du allerede prøve i dag?