Giv din hund et roligt nytår

Flot ser det ud, men højt knalder det, og ikke alle er lige begejstrede for fyrværkeri. Især ikke hunde.Hvert år ved denne tid, får jeg spørgsmålet om, hvordan man kan hjælpe sin hund, der er bange for fyrværkeri.

Du kan hjælpe din hund mod angsten for fyrværkeri med Bachs blomster-dråber. Sådan gør du:

Giv den

Rock Rose (Soløje) mod panikangst og

Aspen (Bævreasp) mod angst af ukendt årsag.

Du kan dryppe 2 dråber af hver af disse blomsterdråber i hundens vandskål. Og begynd gerne allerede nu eller senest en uge før på kuren, så vil din hund nå at være mere i balance inden det for alvor går løs nytårsaften.

Hvis hunden alligevel reagerer på fyrværkeriet nytårsaften, så give den dråberne direkte på tungen (evt. fortyndet i lidt vand). Gentag hvert kvarter til den falder til ro.

Hvis du ved, at hunden tidligere har haft en traumatisk oplevelse med fyrværkeri eller andet skyderi eller andre høje lyde, så er det en god idé også at give den

Star of Bethlehem (Fuglemælk) som virker som chok og traumer uanset hvor længe siden de er oplevet.

Afhængig af hvordan hunden reagerer, kan flere af Bachs blomster-dråber komme på tale, f.eks.

Mimulus (Abeblomst) mod frygt af kendt årsag, hvis det f.eks. altid er fyrværkeri den er bange for.

Cherry Plum (Kirsebærblomme) hvis hunden begynder at opføre sig desperat, f.eks. bliver aggressiv eller begynder at bide og flå i møblerne.

 

Bachs blomsterdråber kan også bruges til andre dyr, og selvfølgelig til mennesker.

Bachs blomster er energimedicin, baseret på energivibration fra blomster. De indeholder ingen skadelige stoffer og har ingen bivirkninger, men der hetl naturlige og uskadelige.

Jeg blander gerne ”behandlingsflasker” med op til 7 forskellige blomster.  Du kan få en konsultation over telefon eller Skype, hvor  jeg hjælper dig med at finde frem til de rette blomsteressenser., så du kan få dråberne uanset hvor i landet du bor. Så sender jeg en blandingsflaske med dråberne til dig og dit kæledyr efterfølgende. 

Bruger du en blandingsflaske til din hund, så giv 4 dråber direkte i munden på hunden, mindst 4 gange daglig i perioden op til nytårsaften og oftere på selve aftenen, hvis du oplever at den reagerer.

Med ønsket om en rolig nytårsaften for dig og din hund!