Selvhelbredelse er en rejse i personlig udvikling

“En rejse på tusind mil begynder med det første skridt” er kinesisk ordsprog ,der tilskrives Lao Tzu.

Det beskriver meget godt det at arbejde med selvhelbredelse.

Man skal som regel ud på en længere rejse eller gennem en længerevarende proces for at opnå sundhed, men det vigtigste er, at tage det første skridt.

Lao Tzu bliver også citeret for at have sagt: “Hvis du ikke ændrer retning, risikerer du at ende der, hvor du styrer hen imod”.

Ja, problemet er, at vi ofte ikke er bevidste om, hvad vi styrer hen imod. Vi gør bare som vi altid har gjort og fortsætter blindt derudaf. Men er du allerede begyndt at få symptomer og skavanker, så risikerer du, at de bliver mere og mere alvorlige eller at du får flere og flere symptomer, med mindre du stopper op og bevidst ændrer retning. Når vi sidder fast i gamle, uhensigtsmæssige adfærdsmønstre og overbevisninger er vi på sikker kurs mod sygdom.

Hvis vi hellere vil mod sundhed, må vi derfor tage et skridt i en anden retning.

For mange stopper de gode intentioner om sundhed og helbredelse der, fordi de ikke ved hvad de skal gøre for at komme videre, eller ikke er bevidste om, at de har mulighed for at gøre noget andet.

vejskilt

Få hjælp til at tage det første skridt

Så hvordan får man hjælp til at finde en anden retning og hvordan tager man det første skridt?

Det er her, Klinik for Selvhelbredelse kommer ind i billedet, for jeg kan hjælpe dig til at gøre noget anderledes end du plejer. Jeg har en værktøjskasse med værktøjer i alle afskygninger; værktøjer som kan bruges fysisk, psykisk, mentalt, emotionelt eller spirituelt. Du kan tage det første skridt indenfor ethvert af disse områder. Men det er sjældent at et enkelt skridt i en ny retning vil føre til fuldkommen sundhed. Det er ofte en rejse på ”tusind mil”. Der er et samspil mellem disse forskellige områder, og derfor skal du på længere sigt arbejde på alle områderne. Det kan du gøre med mig som guide og med mine værktøjer som hjælp og støtte i processen. Jeg har nemlig selv været turen igennem:

Mit første skridt på min egen selvhelbredelsesrejse var at ændre min kost. Det hjalp meget. Derefter begyndte jeg også at få kropsbehandlinger, hvilket også var et skridt i den rigtige retning, men det var stadig ikke tilstrækkeligt til at gøre mig rask. Jeg inddrog så arbejdet med mine emotioner, og fik det endnu bedre. Endelig kom kontakten til universet og ”sjælens længsel” også med ind i billedet, og for tiden arbejder jeg meget med det mentale, tankernes kraft og mine psykologiske mønstre. For hver ting, der er blevet lagt på, har jeg fået det bedre og bedre. Den proces jeg har gennemgået, har vist mig, at det er nødvendigt, at arbejde på alle disse planer, og ikke bare gøre noget ved én af tingene. Og at det virker bedst, når man fortsætter med at gøre noget på alle områder samtidigt. Det hele spiller sammen og kan ikke adskilles. Eller jo, det kan adskilles, men når vi adskiller det, bliver vi bare ikke raske.

Jeg ser det som min største kompetence at virke som mentor og facilitator for din selvhelbredelse ved at guide dig på din rejse gennem de forskellige planer af personlig udvikling og spirituel vækst. Jeg føler mig godt klædt på til det, efter at jeg gennem de sidste 15 år har været ”konstant” under uddannelse indenfor diverse terapier og har arbejdet med mange forskellige metoder og værktøjer som led i min egen personlige udvikling, samtidig med at jeg også har haft klienter. Det kommer dig til gavn, fordi du vil få mulighed for at få ”skræddersyet” et forløb, der passer præcis til dig og dine behov.  Det er det jeg kalder et holistisk behandlingsforløb.

– Har du brug for at ændre retning for ikke at lande det forkerte sted i forhold til dit helbred?

– Er du klar til at tage det første skridt mod sundhed, men ikke helt klar over hvad det første skridt skal være?

– Har du brug for hjælp til at blive guidet i din proces mod selvhelbredelse?

Hvis du kan svare ”ja” til blot et af udsagnene og samtidig kan lide den holistiske måde jeg arbejder med sundhed og selvhelbredelse på, så håber jeg at vi kan finde ud af noget sammen!

Hvis det lyder som noget for dig, så vil jeg foreslå dig at booke en tid til en gratis afklarende samtale, hvor vi sammen finder ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig, og i givet fald, hvordan vi skal arbejde sammen.

Tag det første spæde skridt i dag!

Bestil tid til en gratis afklarende samtale!