The Christ fra Aura-Soma

 

En af mestrene

The Christ er en af mesterflaskerne i Aura-Soma. Mesterflaskerne er en række af Equlibriumolier ( fra nr. 50 – nr. 64), som er opkaldt efter såkaldte mestre, f.eks. Saint Germain og Lao Tzu.

Mestre er et begreb, der stammer fra den esoteriske litteratur. Iflg. den er mestre højt udviklede mennesker, som ud fra kærlighed til menneskeheden, har givet afkald på yderligere udvikling. De tjener fortsat Jorden, og for at få kontakt med indbyggerne på Jorden, siges nogle af dem ind i mellem at inkarnere som mennesker, for at hjælpe os med at foretage den nødvendige transformation. Disse kaldes opstegne mestre. Kristus er en af de opstegne mestre, der inkarnerede som Jesus af Nazarat. Nogle af mestrene inkarnerer ikke, og kaldes kosmiske mestre. Mestre er en slags bindeled mellem mennesket og ”Gud”, ”Kilden”, Universet, eller hvad man nu foretrækker at kalde ”det”.

 

En lille historie om navnet The Christ

Vicky Wall, som har opfundet Aura-Soma-systemet, fik kanaliseret navnene til Equilibrium-flaskerne under meditation, efterhånden som hun ”opfandt” dem. Da hun havde lavet den smukke flaske, der er Klar over Rød, ventede hun spændt på at få at vide, hvilken mester flasken skulle opkaldes efter.Aura-Soma 55 The Christ

Det navn hun fik ind var: The Christ. Dette var noget af en overraskelse, ja, faktisk nærmest et chok for hende, fordi Vicky Wall var opdraget i den jødiske tradition, som jo ikke anerkender Kristus, i hvert fald ikke i den skikkelse, som danner udgangspunkt for troen i Kristendommen. Hun anerkendte blot Jesus som ”en kendt historisk personlighed”. Hun blev forvirret over, at han skulle høre til mestrene og ønskede at Aura-Soma forblev et neutralt system, fri fra religion.

Men som altid endte det alligevel med at Vicky lyttede til Universets ord, og den smukke flaske (nr. 55) kom altså til at hedde The Christ.

 

Kristusbevidsthed

The Christ skal dog ikke forstås som den historiske figur Jesus, men mere symbolsk, som det, der kaldes Kristusbevidstheden. Aura-Soma 55 tarot The Christ

Kristusbevidstheden kan igen forstås som en form for skaberkraft eller selvrealiseriings-bevidsthed.

Aura-Somas The Christ handler bl.a. om at få kastet lys på det livsformål, man har, her på jorden, men også om at acceptere, at ens højere formål ER jordisk. Ens formål behøver ikke være ”noget stort”. Det kan ligeså godt være at være mor for sine børn, som at være videnskabsmand. Det vigtige er ikke hvad formålet er, men AT man manifesterer sit livsformål her på jorden.

The Christ prøver også på at få os til ikke at dømme og fordømme – eller dømme noget eller nogen ude på forhånd. Vi har alle vores indre lys- vi skal blot lære hvordan vi får det til at skinne Cool
Det kan godt være at vi har måttet lide, og at vi derfor er vrede, men tilgivelse er vejen til vores egen frelse.

 

 

The Christ som Quintessens

Som med alle mesterflaskerne, så findes The Christ også i en quintessens, som f.eks. er velegnet at bruge under meditation, for at komme i kontakt med dit eget indre aspekt af mesteren.

Quintessensen The Christ er dybt rød, og har en skøn krydret duft, som jeg synes er meget juleagtig Smile

Du kan bruge quintessensen til at komme i kontakt med din egen kristusbevidsthed eller dit eget selvrealiserings-potentiale under en meditation.

En idé til en meditation med The Christ quintessens, kan være en udendørs gå-meditation. Se meditationsøvelsen nedenfor.

 

The Christ Quintessens Aura-Soma

Meditation med The Christ Quintessens

Tag ud i naturen eller i en stille park, hvor du kan komme til at gå en lille, fredelig tur.

Læg quintessensen The Christ ud i din aura fra top til tå, ved først at gnide 3 dråber ind i pulsstederne på håndleddet – dryp dem på venstre håndhed og gnid sammen med højre- og før armene op over hovedet og rundt om hele dit energifelt, også på rygsiden, så godt du kan.

Tag så 3 dybe inhaleringer af duften idet du tager håndleddene helt op til næsen. Nu er du klar til selve meditationen, som i al sin enkelhed går ud på at gå en meditativ tur.

Brug det, at du går, som dit fokuspunkt under meditationen. Du kan f.eks. forestille dig at du går i Kristus’ fodspor og at hvert skridt bringer dig tættere på at få kontakt med dit livsformål. Hver gang dine tanker ryger ud i dagligdagstanker, så vend din bevidsthed tilbage til meditationen ved igen at fokusere på dine skridt. Kig ligefrem og langt ud, mens du går, så får du større indsigter, end hvis du går og kigger ned i jorden.

Den røde farve hører til rodchakraet, og giver dig grounding og jordforbindelse, samt masser af ny energi.

Laver du meditationen om sommeren, kan du med fordel have bare tæer, så du får endnu større jordforbindelse og kraft fra naturen. (Jeg vil ikke anbefale dig at gå ned bare fødder om vinteren, med mindre du er vant til det og ikke bliver kold).

God tur!

Du kan bestille The Christ eller andre quintesseser eller produkter fra Aura-Soma ved at kontakte mig.