Selvaccept udviklingsgruppe

Udviklingsgruppe – “Jeg er værdig” – en rejse til selvaccept

Den 26. maj starter jeg en intensiv udviklingsgruppe op i mit nye lokale i Holbæk. Vi mødes 6 gange hver onsdag aften til personlig og spirituel udvikling. Omdrejningspunktet for gruppen er:

“Jeg er værdig” – en rejse til selvaccept

Du betyder noget. Du er værdig. Og du ved det godt inderst inde. Men…

Men måske føler du det ikke sådan i det daglige.

Du føler måske at du altid står i skyggen af andre, ikke har mod nok til at stå op for dine egne meninger, og at du ikke tør vise Verden dit lys. Derfor er du ikke den bedste udgave af dig selv, og måske føler du dig ligefrem stresset, syg eller træt, eller du føler ikke, at du kan være der for andre, på den måde som du egentlig gerne ville. Det kan være i forhold til arbejde eller familie eller i andre relationer, men det kan indimellem få dig til at føle dig værdiløs.

Disse svære følelser skal heales, så du igen kan komme til at føle din naturlige, iboende tilstand af selvsikkerhed, selvtillid, selvværd, selvkærlighed, ja – du skal kort sagt acceptere dig selv, så du aldrig mere skal føle at du ikke er værdig og ikke har værdi.

I dette intense udviklingsforløb bliver der bl.a. fokus på

 • Uønskede energier
 • Skam, skyldfølelse og andre lavt vibrerende følelser
 • Gamle, begrænsende overbevisninger
 • Tilgivelse
 • Værdighed & selvaccept

Hver gang vil jeg indlede gruppen med et lille oplæg, og ud fra det snakker vi, vi griner, (græder måske?), og laver forskellige øvelser sammen, som nærer krop, psyke og sjæl.

Vi skal også bruge æteriske olier fra doTERRA undervejs, fordi disse virker som en god støtte i en selvudviklingsproces og kan flytte energi, så rejsen forløber hurtigere, og du føler dig fyldt med lethed når du går gennem processen.

Hver gang får du en flaske med Bachs Blomsterdråber og en lille roll-on med æterisk olieblanding med hjem og som du skal bruge indtil vi mødes næste gang, som hjælp og støtte.

Datoerne er: 26/5, 2/6, 9/6, 16/6, 23/6 og 30/6. Vi mødes 6 onsdage aftener fra 18.30-20.45

Din investering i dig selv er 3748 kr. for alle 6 aftener inkl. Bachs blomsterdråber og æteriske olier.

Der bliver en lille, intens gruppe, med max. 8. deltagere, så der plads til at alle kan komme til orde.

Jeg håber du har lyst til at tage det første skridt på vej mod noget nyt og bedre i dit liv, og vil gøre det med mig som rejseleder og i fællesskab med andre rejsende, der også er på vej mod destination Selvaccept.

Du kan sikre dig din plads ved at tilmelde dig her

Udtalelse fra deltager i en tidligere udviklingsgruppe:
Jeg kender Ullas arbejde gennem nogle år og ved, hun støtter mig som den, jeg er, og også inspirerer mig til at nærme mig den bedst mulige udvikling af mig selv. Ulla arbejder med at styrke ens eget klarsyn på tilværelsen. Det giver så meget mening på en glad og nærmest kærlig måde at arbejde på den måde – devisen om at elske sig selv giver max mening efter at have arbejdet en session hos Ulla! Personligt er jeg så taknemlig over at mødet med Ulla fandt sted – fordi jeg turde slippe fodfæstet for en stund og på den måde har fået meget mere af mig selv, og dette kan jeg dele ud af til andre – jeg kan være der for andre med netop mine ressourcer.
Mange glade hilsner, Inge

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

maj 26 2021

Time

18:30 - 21:00

Pris

3.748,00 kr

Lokation

Klinik for Selvhelbredelse
Amtmandsvej 2, 4300 Holbæk
Kategorier