Udviklingsgruppe – “Jeg er værdig” – en rejse til selvaccept

Den 26. maj starter jeg en intensiv udviklingsgruppe op i mit nye lokale i Holbæk. Vi mødes 6 gange hver onsdag aften til personlig og spirituel udvikling. Omdrejningspunktet for gruppen er:

“Jeg er værdig” – en rejse til selvaccept

Du betyder noget. Du er værdig. Og du ved det godt inderst inde. Men…

Men måske føler du det ikke sådan i det daglige.

Du føler måske at du altid står i skyggen af andre, ikke har mod nok til at stå op for dine egne meninger, og at du ikke tør vise Verden dit lys. Derfor er du ikke den bedste udgave af dig selv, og måske føler du dig ligefrem stresset, syg eller træt, eller du føler ikke, at du kan være der for andre, på den måde som du egentlig gerne ville. Det kan være i forhold til arbejde eller familie eller i andre relationer, og det kan indimellem få dig til at føle dig værdiløs.

Disse svære følelser skal heales, så du igen kan komme til at føle din naturlige, iboende tilstand af selvsikkerhed, selvtillid, selvværd, selvkærlighed, ja – du skal kort sagt acceptere dig selv, så du aldrig mere skal føle at du ikke er værdig og ikke har værdi.

I dette intense udviklingsforløb bliver der bl.a. fokus på at

  • Udrense fastlåste emotioner
  • Forløse skyld- og skamfølelse
  • Bygge et nyt fundament for selvværd
  • Skabe nye mønstre af værdighed og selvaccept

Vi skal bruge æteriske olier fra doTERRA undervejs, fordi disse virker som en god støtte i en selvudviklingsproces og kan flytte energi og dermed opløse de gamle uønskede mønstre, så rejsen forløber hurtigere, og du føler dig fyldt med lethed når du går gennem processen.

Hver gang får du en flaske med Bachs Blomsterdråber og en lille roll-on med æterisk olieblanding med hjem og som du skal bruge indtil vi mødes næste gang, som hjælp og støtte i den selvudviklingsproces.

Din mission, hvis du vælger at tage med på den indre rejse, er at dedikere 5 onsdage aftener til dig selv, dine sanser og din selvudvikling, og ”forpligtige” dig til at bruge æteriske olier og Bachs Blomster mellem sessionerne. Det vil også være givtigt for dig at føre en form for dagbog, så du kan følge din egen proces, men det er op til dig, hvor meget du vil lægge i det.

Målet er at du kan komme til at acceptere dig selv og føle dig værdig, så du kan genfinde din indre gnist, mærke dig selv og dine egne behov, og blive bedre til at sige til og fra.

Selvværd er nøglen til positiv forandring på alle områder af dit liv.

  • Hvad skal være anderledes i dit liv, når du får større selvværd?
  • Hvilke drømme skal realiseres?
  • Hvordan vil dit liv se ud 5 år fra nu, hvis du tager med?
  • Hvordan vil dit liv se ud 5 år fra nu, hvis dit selvværd ikke bliver bedre?

Datoerne er: 26/5, 2/6, 9/6, 16/6, 23/6 og 30/6. Vi mødes 6 onsdage aftener fra 18.30-21.00

Din investering i dig selv er 3748 kr. for alle 6 aftener inkl. Bachs blomsterdråber og æteriske olier.
Det er mulig at betale i rater. Skriv i kommentaren, når du tilmelder dig, at du ønsker at betale i rater.

Sidste frist for tilmelding: Fredag d. 21. juni.

Der bliver en lille, intens gruppe, med max. 10. deltagere, så alle bliver løftet.

Jeg håber du har lyst til at tage det første skridt på vej mod noget nyt og bedre i dit liv, og vil gøre det med mig som rejseleder og i fællesskab med andre rejsende, der også er på vej mod destination Selvaccept.

Du kan sikre dig din plads ved at tilmelde dig her

Udtalelse fra deltager i en tidligere udviklingsgruppe:
Jeg kender Ullas arbejde gennem nogle år og ved, hun støtter mig som den, jeg er, og også inspirerer mig til at nærme mig den bedst mulige udvikling af mig selv. Ulla arbejder med at styrke ens eget klarsyn på tilværelsen. Det giver så meget mening på en glad og nærmest kærlig måde at arbejde på den måde – devisen om at elske sig selv giver max mening efter at have arbejdet en session hos Ulla! Personligt er jeg så taknemlig over at mødet med Ulla fandt sted – fordi jeg turde slippe fodfæstet for en stund og på den måde har fået meget mere af mig selv, og dette kan jeg dele ud af til andre – jeg kan være der for andre med netop mine ressourcer.
Mange glade hilsner, Inge

The event is finished.

Date

maj 26 2021
Expired!

Time

18:30 - 21:00

Pris

3.748,00 kr

Lokation

Klinik for Selvhelbredelse
Amtmandsvej 2, 4300 Holbæk
Kategorier