Hvad er ellers muligt?

Gratis afklarende samtale

Find ind til din indre kerne af sundhed !

Tag det første skridt med en gratis, afklarende, “Hvad er ellers muligt?”-samtale

Du behøver ikke finde dig i at være syg, eller prøve på at lære at leve med det. Der er næsten altid muligt at få det bedre, og måske blive helt rask, hvis du er villig til at arbejde med din personlige udvikling for at komme af med dine symptomer.

Jeg kan ikke love dig, at du altid kan blive fuldstændig symptomfri, men meget er muligt! Jeg kan give dig forskellige forslag til hvad der ellers er muligt, så du kan få en bedre livskvalitet.

Og husk at det er okay at få hjælp. Du behøver ikke vente til du er blevet syg, før at du må begynde at drage omsorg for dig selv <3

Er du i tvivl om, om Klinik for Selvhelbredelse er noget for dig, så start med at booke tid til en afklarende samtale.

  • Har du fået et wake-up call fra din krop?
  • Føler du at din sygdom eller dine skavanker prøver at fortælle eller lære dig noget, men at du ikke kan finde ud af, hvad det er?
  • Vil du gerne finde et alternativ til konventionel behandling, og tiltaler det dig at bruge midler fra naturens eget apotek?
  • Tror du at din lidelse eller din træthed kan være et tegn på, at du har undertrykt dine egne behov for længe, eller har glemt at give dig selv iltmasken på, før du opfylder alle andres behov?
  • Er du træt at af være træt, syg eller have “ondt i livet”, og længes du efter at komme af med den indre uro og smerte, som hele tiden plager dig?
  • Drømmer du om at få din manglende energi erstattet af mere overskud og glæde så du kan klare hverdagens udfordringer med lethed?

 

Kan du genkende dig selv i bare et af punkerne, så er Hvad er ellers muligt?-samtalen noget for dig.

 

Her snakker vi om hvilke problemstillinger, du gerne vil gøres fri af, og sammen finder vi ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig.
Du får mine forslag til hvordan du bedst kommer videre, og hvad dine næste skridt kunne være, med mig ved din side som din guide/coach/behandler i din selvhelbredelsesproces.

Jeg giver dig mit ærlige bud på hvordan du bedst kommer videre, og det er baseret på min viden, evner, erfaring og intuition.

Jeg tager selvfølgelig hensyn til, hvad der føles rigtigt for dig. Der er mange mulige veje ind til kernen, men det er din proces, og derfor vigtigt at du går vejen i dit tempo, så du ikke taber dig selv undervejs.

Derfor er det muligt at få skræddersyet et forløb, hvor du kan have dig selv med hele vejen, uanset om du er en skildpadde eller en hare.

Hvis vi efter samtalen vælger at det skal være os to, har du faktisk allerede taget dit første og vigtigste skridt henimod at få det bedre, så du kan komme tættere på din indre kerne af sundhed og på at opnå den livskvalitet, du længes efter. Hvis aldrig du tager det første skridt, kommer du aldrig fremad.

Den afklarende Hvad er ellers muligt?-samtale er gratis for nye kunder, og naturligvis uforpligtende.

Samtalen foregår over telefon.

Bemærk at den afklarende samtale er ikke en rådgivningssamtale eller en konsultation.
Har du brug for dette, hjælper jeg dig gerne ved min telefon-rådgivning eller ved en coaching-session.

 

Du kan også kontakte mig på mail@klinikforselvhelbredelse.dk eller tlf/SMS 29600582 for at bestille tid.

Husk at det er okay at få hjælp.

Du behøver ikke vente til du er blevet syg, før at du må begynde at drage omsorg for dig selv

Er uddannelsen til Holistisk Energibehandler noget for dig? 
Lad os tage en snak og finde ud af det!

Ulla Schmidt Andersen - Klinik for Sellvhelbredelse

Det er vigtigt at uddannelsen er dit rigtige for dig. 

At tage  uddannelsen til Holistisk Energibehandler er en gave for livet. Derfor er det vigtigt at uddannelsen er noget for dig. Gaven kan ikke byttes og den er ikke gratis.

Uddannelsen er også en investering i personlig og spirituel udvikling og ikke mindst i din egen selvhelbredelsesproces. Du vil ikke være den samme, som før du tog uddannelsen og måske vil du opleve at du går i proces hver gang vi mødes. Det kræver at du er villig til at arbejde med dig selv, og at du vil bidrage i et givende fællesskab gennem ca. 2½ år. Til gengæld har du du så mulighed for at blive den bedste version af dig selv - både som behandler når du møder dine klienter, og i dit private liv-

Du kan også bruge uddannelsen selv om du ikke vil arbejde professionelt med klienter, men "bare" vil tage den for din egen skyld. 
Du kan læse mere om uddannelsen i Brochuren

Der kun 10 pladser på uddannelsen.

Du er velkommen til at kontakte mig for at få en gratis, afklarende samtale med mig over telefon eller video for at finde ud af, om du og uddannelsen er som skabt for hinanden og om en af pladserne skal være din.