mail@klinikforselvhelbredelse.dk   |   + 45 29 60 05 82
Follow us :-

Gratis

Hvad vil du have min hjælp til?

Er du i tvivl om, om jeg kan hjælpe dig med det du går og tumler med i forhold til dit helbred?Ulla Schmidt Andersen farmaceut og holistisk behandler
Mon jeg erfaring med at behandle symptomer som dine?
Skal du vælge en bestemt behandling eller et holistisk behandlingsforløb?

Alt det og mere til, kan du få svar på, hvis du kontakter mig for at få en GRATIS samtale over telefon eller skype, for at finde ud af om jeg kan hjælpe netop dig.

Book din gratis session i dag

Gode Råd er gratis i mine inspirations-mails!

Vil du vide mere om hvordan du kan styrke dine selvhelbredende kræfter og få et bedre liv?
Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvor du får masser af information og gode råd, og hører om de mange forskellige værktøjer, der kan hjælpe dig med til at finde ind din indre kerne af sundhed!
Jeg deler glad og genre ud af min viden og erfaring og det er selvfølgelig gratis!

P.S. Når du tilmelder dig mine inspirationsmails får også min e-bog med øvelser, der lærer dig at lukke munden på din indre kritiker, som kan være ansvarlig for lavt selvværd, angst og depression.

Gratis nyhedsbrev fra Klinik for Selvhelbredelse

 

 

 

 

 

 

Indtast dine oplysninger i felterne herunder, og hold øje med din indbakke!

 
Få E-bogen: Din indre kritiker kanøfler dig

Når du tilmelder dig mine inspirationsmails, får du en lille e-bog med øvelser der lærer dig at lukke munden på din indre kritiker, så du kan få et større selvværd!

Kritik fra din indre kritiker er meget mere skadelig end du måske tror, og kan være skyld i både angst og depression. Lav øvelserne og luk munden på din indre kritiker.

At stoppe din indre kritiker er måske det vigtigste trin i din rejse mod selvhelbredelse. Det er i hvert fald et godt sted at starte. Så skynd dig at tilmelde dig insprationsmails ovenfor.

Få e--bog om din indre kritiker helt gratis!