Rådgivning

Har du brug for rådgivning om, hvilken form for alternativ behandling du skal vælge?

Jeg tilbyder rådgivning til dig der f.eks. lider af uforklarlige symptomer, og som ikke kan få hjælp i det primære sundhedsvæsen.

Måske har du ikke kunnet få en diagnose, eller du har fået besked på at du “må lære at lave med det”. At der ikke kan gøres noget for dig. Måske har du endda fået at vide at du er hypokonder?

Uanset hvad din situation er, og uanset hvad du har fået at vide, så er der ofte hjælp at hente i den alternative verden. Men hvad skal du vælge?

I stedet for at afprøve til din nabos velmenende råd, som måske ikke virker for dig, fordi din situation er anderledes, så få min farmaholistiske rådgivning, før du begynder at bruge tid og penge på alternativ behandling. Rådgivningen bygger bro mellem det konventionelle og det alternative sundhedsvæsen .

Jeg giver dig min objektive vurdering af dine symptomer og dit sygdomsforløb. Jeg tager udgangspunkt i både sygdomslære og farmaci, og forsøger at afdække årsagerne til at du er blevet syg. Med min store viden om og erfaringer med forskellige former for alternativ behandling kan jeg hjælpe dig med at få afdækket, hvad der vil virke for dig.

Med udgangspunkt i din unikke situation, får du en plan for, hvad der vil være det bedste for dig at gå videre med.

Med planen i hånden ved du hvad dit næste skridt skal være, og du sparer du en masse tid, penge og smerter ved at du hurtigt kan komme i gang med de ting, der virker for dig.

Læs mere om Farmaholistisk Rådgivning på www.farmaholistisk.dk