Min Værktøjskasse

De terapiformer, jeg har valgt at bruge i Klinik for Selvhelbredelse kompletterer hinanden, og de er alle behandlingsformer, der stimulerer vores evne til selvhelbredelse.

Jeg har gennem konstant efteruddannelse siden 2004 efterhånden fået en meget stor værktøjskasse med mange gode redskaber.

Min kernekompetance er at sammensætte disse til individuelle, holistiske behandlingsforløb med forskellige terapier, så du kan blive behandlet så optimalt som muligt, i forhold til de problematikker, du ønsker hjælp til. I et holistisk behandlingsforløb arbejder jeg dels systematisk og udvælger de terapiformer, jeg har erfaring for giver den bedste effekt, og dels meget intuitivt, og tuner mig ind på din energi, hvorved de rette værktøjer, nærmest af sig selv, springer op i hånden på mig. På den måde sikrer jeg at behandlingen altid bliver til dit højeste bedste.

Udover behandlingsformerne indholder min værktøjskasse også en masse redskaber til personlig udvikling og spirituel vækst, fordi sundhed og selvhelbredelse er en proces, hvor disse faktorer ikke er til at komme uden om.

behandlingsforløb - Klinik for Selvhelbredelse

Du kan læse mere om de forskellige behandlingsformer og værktøjer ved at trykke på de forskellige overskifter.

Jeg tilbyder de fleste af behandlingsformerne som enkeltstående behandlinger, men du kan møde dem alle i et holistisk behandlingsforløb.

Terapiformer

KRANIO-SAKRAL-TERAPI

BINDEVÆVS– OG TRIGGERPUNKTSMASSAGE / Rosenbergteknik

IDA P. ROLF-METODE

REIKI-HEALING

BACHS BLOMSTER-REMEDIER

AURA-SOMA

IRISANALYSE

A.L.T. (ANSIGTSLØFTNINGSTEKNIK)

ENERGETISK ANSIGTSLØFTNING (Access Energetic Facelifting TM)

ENERGIFELTS-TERAPI

HOLISTISK ARVÆVSBEHANDLING

HOMØOPATI

ACCESS BARS

ACCESS BODYPROCESSER

ZONETERAPI (elevbehandling- ej berettiget til tilskud fra danmark)