Intensivt 10 ugers holistisk behandlingsforløb

Intensivt 10 ugers holistisk behandlingsforløb

Er du villig til at gå all in, i forhold til at få et bedre helbred?

Er det nu at du skal til at investere på helbredskontoen for at dit helbred ikke skal gå for hurtigt med ad bakke?

Så er et 10 ugers holistisk behandlingsforløb måske noget for dig.

Jeg tilbyder intensive holistiske behandlingsforløb for dig, der vil gå dybere med behandling og/eller selvudvikling.

Et holistisk behandlingsforløb er ikke noget standardiseret forløb men et personligt behandlingsforløb, som jeg skræddersyer specielt til dig ud fra netop dine behov.

I et holistisk behandlingsforløb ligger vægten på selvhelbredelse gennem holistisk behandling, energimedicin, personlig udvikling og spirituel vækst, og alle de værktøjer jeg har i min store værktøjskasse står til din rådighed, både indefor behandling, samtaleterapi, selvudvikling og spiritualitet.

I et intensivt holistisk behandlingsforløb får du et individuelt 10-ugers forløb, bygget over denne skabelon:Ulla Schmidt Andersen farmaceut og holistisk behandler

  • Indledende samtale over telefon/Skype ca. 60 min.
  • Aura-Soma reading over Skype inklusiv 1 Aura-Soma produkt
  • 4 holistiske behandlinger à 2 timer i klinikken inkl..samtaleterapi.og Bachs blomstersdråber
  • Ugentlig Telefon/Skype-session/mentoring ca. 30 min hver uge
  • Fjernhealing 1 gang om ugen
  • 4 blandingsflasker med Bachs blomster ( 1 flaske ved hver behandling i klinikken)
  • 3 homøopatiske produkter
  • Afsluttende samtale over telefon/ Skype når forløbet er slut

 

Gennem de ugentlige skypesessioner og fjernhealiger er vi hele tiden i forbindelse under forløbet, også selv om vi kun ses i klinikken 4 gange.Du har altid en “livline”.

Det er med fuldt overlæg, at jeg ikke har planlagt noget helt bestemt til hver session, ud over at Aura-Soma-readingen ligger i starten af forløbet og du får Bachs Blomster med hver gang vi mødes i klinikken. Jeg arbejder intuitivt og ved ikke at arbejde ud fra et fastlagt program, men vælge ud fra hvad jeg mærker/fornemmer, kan jeg bedre sikre, at du får netop de typer af behandling og de udviklingsværktøjer, som du vil have mest gavn af.

For at du får den største effekt af forløbet, er det vigtigt at vi kommer hele vejen rundt om krop, psyke, sjæl og følelser, men det er noget jeg sørger for, og som du ikke behøver spekulere nærmere over. Mennekser er forskellige og unikke. Vi kommer alle med forskellige forudsætninger, og nogen har arbejdet meget med det kropslige og kun lidt med det spirituelle. Hos andre er det måske lige omvendt. Nogen har aldrig hørt om, at deres følelser kan påvirke deres helbred, og for nogen giver det stor mening. Forløbet bliver sammensat, så det passer bedst til netop dine unikke behov.,

Pris: 12.500 kr. eller 3 rater à 4.500 kr.

Forløbet afvikles over 10 uger fra start.

Bachs blomsterdråber blandes specielt til dig ved behandling i klinikken. Du får 4 behandlingsflasker, som ca. dækker dit forbrug over de 10 uger.

Behandling i klinikken foregår fortrinsvis på torsdage.

Telefon/Skype-sessioner foregår fortrinsvis om aftenen.

Du kan modtage fjernhealingen præcis når det passer dig.

Produkter ud over de nævnte er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes.

 

Er et holistisk behandlingsforløb noget for dig?

Et holistisk behandlingsforløb er meget intensivt, og det er ikke egnet for alle. Det kræver at du er villig til at ofte tid, penge og energi på at få det bedre.Jeg hjælper dig selvfølgelig i processen, så du hele tiden har en sparringspartner. Du er velkommen til at kontakte mig for at bestille tid til en gratis, afklarende samtale, hvor du kan få en snak med mig, så vi sammen kan finde ud af om et holistisk behandlingsforløb er noget for dig, og om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Med farmaceut og holistisk behandler Ulla Schmidt Andersen