mail@klinikforselvhelbredelse.dk   |   + 45 29 60 05 82
Follow us :-

INTUITIV Reading

Jeg kan ved at bruge min intuition få oplysninger om tilstanden i dit energifelt og din krop
Det gør jeg gennem intuitive readings hvor jeg “tuner ind” på dig, og fornemmer evt. ubalancer eller andet, du skal gøres opmærksom på.

Den intuitive reading kan foregå på lidt forskellige måder:

Jeg kan lukke øjnene og “mærke” på dine chakraer og aura, og tegne et såkaldt auragram eller chakradiagnose, som er et øjebliksbillede af tilstanden i dit energifelt. Eller det kan være at jeg bruger englekort eller andre “orakelkort” til at give dig beskeder (det er det mest almindelige), eller måske holder et billede eller smykke, der kan give mig information, når jeg laver en intuitiv reading. Eller måske beder jeg dig, tegne en tegning, som jeg så intuitivt fortolker. Det kan også være at jeg får intuitive beskeder under en healing eller i forbindelse med en anden behandling.

Gennem en intuitiv reading, kan du komme i kontakt med uerkendte sider, følelser og ubalancer  i dig selv, og således blive klogere på, hvor du skal sætte ind, for at få det bedre.

Intuitiv Reading kan være en god måde at “opdage” vigtige ting om dig selv eller dit helbred, som du ellers ikke er opmærksom på, eller måske ikke tillægger betydning. For de fleste er det overraskende og spændende at få information om sig selv på denne intuitive måde.

Du kan også få en intuitiv reading med englekort over Skype. Her trækker jeg 3 kort til dig og laver en reading baseret på dit spørgsmål og svaret fra kortene.

intuitiv-reading

Har været hos Ulla i dag for første gang. Ulla virker kompetent og meget nærværende. Hun ramte “spot on”. Det er ikke mit sidste besøg hos Ulla 🙂
– Betinna efter en Intuitiv Reading