Energimedicin

I Klinik for Selvhelbredelse bruger jeg forskellige former for energimedicin, dvs. midler, der er uden såkaldte virksomme stoffer, men som er baseret på vibration eller energetiske svingninger, f.eks.:

Energimedicin

Midlerne er milde, uden bivirkninger og kan bruges sammen med evt. anden medicin.

Energimedicin er velegnet til dig der ønsker et alternativ til konventionel medicin, eller som ikke vil bruge almindelig medicin. Energimedicin kan bruges ved alle former for symptomer, og uanset om du har fået stillet en diagnose eller ej.

Energimedicin kan også være et vigtigt redskab for dig der ønsker at arbejde med selvhelbredelse, personlig udvikling eller med spiritualitet generelt, og det kan bruges som eneste redskab, uden at du får fysiske behandlinger eller healing ved siden af.

Klinik for Selvhelbredelse tilbyder sessioner over Skype med Aura-Soma og Bachs Blomster, hvor du kan få tilsendt produkterne efterfølgende. Det er en nem og effektiv måde at lave personlig og spirituel udvikling på.

Er du særligt sensitiv? Så vil du sandsynligvis have stor gavn af at bruge energimedicin, da sensitive reagerer meget fint på energimedicins subtile vibrationer.