Om

Klinik for Selvhelbredelse af resultatet af min passion omkring at åbne folks øjne for muligheden for at få et selvhelbredende liv.

Jeg har et stort ønske om at udbrede kendskabet til behandlinger, produkter og andre redskaber, som jeg selv har haft glæde af, og som jeg ville ønske at nogen havde fortalt mig om langt tidligere.

I årenes løb har jeg fået en temmelig stor værktøjskasse, og jeg øser gerne ud af gode råd og vejledning.

Jeg tror på mirakler, men det er forholdsvis sjældent at de sker. Så for langt de flestes vedkommende er det at blive rask eller at undgå at blive syg (igen) et lidt større projekt. Eller en proces du skal arbejde dig igennem.

Jeg kan hjælpe dig i gang med projektet og give dig råd, vejledning og behandlinger, som styrker dine selvhelbredende kræfter og støtter dig undervejs i processen.

Jeg arbejder ud fra en holistisk tankegang, dvs. en tankegang der både involverer krop, sind og ånd.  Dvs. når du kommer til mig, vil jeg som oftest tage fat i både det fysiske, dvs. din krop og din biokemi,  i dine følelser og emotioner samt arbejde med den spirituelle dimension og de energimæssige ting vi normalt ikke kan se, som f.eks. chakrasystemet .

Ulla Schmidt Andersen - Klinik for Selvhelbredelse

Ulla Schmidt Andersen
Farmaceut og Holistisk Behandler

Jeg er oprindelig uddannet som farmakonom og farmaceut, og senere som merkonom i personaleudvikling.

At arbejde med mennesker, at levere høj kvalitet samt at give værdifuld faglig rådgivning, har altid været og er stadig omdrejningspunkter i mit professionelle liv.

Siden ca. 2004 har jeg beskæftiget mig med alternativ behandling fordi jeg heldigvis fik øjnene op for, at der er mere end konventionel medicin mellem himmel og jord 😉 Jeg har taget flere uddannelser både indenfor kropsterapi, healing og energimedicin, været på en del kurser, læst en masse bøger om sundhed, sygdom, selvudvikling og spiritualitet, samt ikke mindst arbejdet med egne såvel som klienters problematikker. Undervejs i denne proces er er mine egne sygdomsproblematikker aftaget, og jeg forsøger nu at hjælpe andre med at finde ind til deres kerne af sundhed.

Jeg er altid i gang med en eller anden form for efteruddannelse og i fortsat personlig udvikling, for når jeg selv vokser, kan jeg også bedre hjælpe mine klienter til at vokse.

Jeg føler mig derfor godt rustet til at hjælpe dig videre i dine bestræbelser på at få et selvhelbredende liv, og kan sikre dig en individuel, holistisk løsning af høj kvalitet.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Kærlig hilsen

Ulla Schmidt AndersenTurning points - Ulla Schmidt Andersen

I januar 2017 kunne jeg tilføje titlen Forsatter til mit C.V.

Jeg har skrevet et kapitel til antologien “Turning Points / Vendepunkter,” sammensat at Dr. Andrea Pennington. Bogen er udgivet på dansk og engelsk  i samme bog.

Du kan købe bogen på Saxo, eller kontakte mig, hvis du ønsker at bestille et signeret eksemplar. 

Du kan se et udpluk af hvilke uddannelser og kurser jeg har deltaget i her

Du kan læse hvad andre kunder har fået ud af at bruge Ulla Schmidt Andersen og Klinik for Selvhelbredelse her