Jeg hedder Ulla Schmidt Andersen, og jeg tror på at:

  • Selvhelbredelse er en rejse, der gennem selvopdagelse og selvudvikling fører ind til din indre kerne af sundhed.
  • Alle har kraften til at helbrede sig selv, og til at styrke sine selvhelbredende kræfter.
  • Du er ikke et offer for sygdom. Sygdom er en invitation til at lære noget og transformere dit liv.
  • Følger du ikke din sjæls kald, kan du blive syg.
  • Medicinsk videnskab kan være virkningsfuldt, men er kun en brik i puslespillet, når man taler helbredelse.
  • Sygdom er ikke blot fysisk. De mentale, spirituelle og emotionelle planer, må også heales, før du kan blive helt rask.

 

 

Klinik for Selvhelbredelse (grundlagt 2007) er resultatet af min passion omkring at åbne folks øjne for at de kan helbrede sig selv, styrke deres selvhelbredende kræfter og har muligheden for at få et selvhelbredende liv.

 

Jeg har et stort ønske om at udbrede kendskabet til behandlinger, produkter og andre redskaber, som jeg selv har haft glæde af, og som jeg ville ønske at nogen havde fortalt mig om langt tidligere.

 

I årenes løb har jeg fået en stor og alsidig værktøjskasse både indenfor behandling, personlig udvikling, spiritualitet og energimedicin. Sammen med min stærke intuition og min underliggende ”Sommerfuglemetode” har det med årene udviklet sig til at de ”rigtige” værktøjer af sig selv springer op, når jeg lytter til din krop, og stikker hænderne i værktøjskassen.

 

Jeg tror på mirakler. De sker hele tiden, også når det drejer sig om ”radical remission” eller ”spontan helbredelse”, men det er sjældent at miraklerne sker, uden at man tager aktion først. Så for langt de flestes vedkommende er det at blive rask, opnå bedring eller lindring i deres sygdom eller at undgå at blive syg (igen) et lidt større projekt. Eller en proces du skal arbejde dig igennem.

 

Jeg kan hjælpe dig i gang med transformationsprocessen, og give dig rådgivning, coaching, readings, behandlinger og midler, som styrker dine selvhelbredende kræfter og støtter dig undervejs i processen til at opdage din egen kapacitet til selvhelbredelse, og jeg kan være med som din guide hele vejen, så du ikke skal gå den alene.

Jeg arbejder ud fra en holistisk tankegang, dvs. en tankegang der både involverer krop, sind og ånd.  Dvs. når du kommer til mig, vil jeg som oftest tage fat i både det fysiske, dvs. din krop og din biokemi, i dine følelser og emotioner, dine tanker og overbevisninger, samt arbejde med den spirituelle dimension og de energimæssige ting vi normalt ikke kan se, som f.eks. chakrasystemet, energifelterne og det metafysiske symbolsprog.

Ulla Schmidt Andersen - Klinik for Selvhelbredelse

Ulla Schmidt Andersen
Specialist i Selvhelbredelse

Jeg er oprindelig uddannet som farmakonom og farmaceut, og som merkonom i personaleudvikling.

At arbejde med mennesker, at levere høj kvalitet samt at give værdifuld faglig rådgivning, har altid været og er stadig omdrejningspunkter i mit professionelle liv.

 

Siden ca. 2004 har jeg beskæftiget mig med alternativ behandling fordi jeg heldigvis fik øjnene op for, at der er mere end konventionel medicin mellem himmel og jord 😉 Jeg har taget flere uddannelser både indenfor kropsterapi, healing, naturmedicin og energimedicin, været på mange kurser, læst en masse bøger om sundhed, sygdom, selvudvikling og spiritualitet, samt ikke mindst arbejdet med egne såvel som klienters problematikker. Undervejs i denne proces er er mine egne sygdomsproblematikker aftaget og helet, og jeg hjælper nu andre med at finde ind til deres kerne af sundhed. 

Jeg er altid i gang med en eller anden form for efteruddannelse og i fortsat personlig udvikling, for når jeg selv vokser, kan jeg også bedre hjælpe mine klienter til at vokse.

 

Som specialist i selvhelbredelse med lang og bred erfaring, føler jeg mig godt rustet til at hjælpe dig videre i dine bestræbelser på at få et selvhelbredende liv med mere energi, glæde og overskud, uanset hvilke ubalancer du har, og jeg kan sikre dig en individuel, holistisk løsning af høj kvalitet. I mine behandlingsforløb tager jeg altid udgangspunkt i det enkelte menneske og deres unikke problemstillinger, idet jeg leder dem ind til deres indre sundhed via det jeg kalder “Sommerfugle-metoden”. 

 

Jeg glæder mig til være guide på din rejse til din indre kerne af sundhed.

 

Kærlig hilsen

 

Ulla Schmidt Andersen

 

 

 

Turning points - Ulla Schmidt Andersen

 

 

 

I januar 2017 kunne jeg tilføje titlen Forfatter til mit C.V.

 

 

 

Jeg har skrevet et kapitel til antologien “Turning Points / Vendepunkter,” sammensat og redigeret af Dr. Andrea Pennington. Bogen er udgivet på dansk og engelsk  i samme bog.

 

 

 

Du kan købe bogen på Saxo, eller kontakte mig, hvis du ønsker at bestille et signeret eksemplar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan se et udpluk af hvilke uddannelser og kurser jeg har deltaget i her

 

 

 

Du kan læse hvad andre kunder har fået ud af at bruge Ulla Schmidt Andersen og Klinik for Selvhelbredelse her