Æteriske olier er essenser, der indeholder de “aromatiske kvaliteter”, som kan udvindes fra plantedele, så som blomster, blade, stilke, bark og rødder.

Det er de æteriske olier i planten, der giver den dens særlige duft og smag, som du f.eks. kender det fra en duften af en rose eller en krydderurt. Hvad vi opfatter som duft eller smag, er i virkeligheden små letflygtige molekyler. 

Æteriske olier bruges til aromaterapi, hvor man udnytter duftens virkning på både krop og sind.

Æteriske olier virker både biokemisk og energetisk, og kan bruges ved såvel ved fysiske skavanker, hvor man udnytter planternes healende egenskaber som lægeplanter, som ved emotionelle tilstande, hvor det især er duftens kvaliteter der påvirker og løfte humøret.

Æteriske olier anvendes især ved indgnidning på huden, enten direkte eller ved massage, og ved inhalation, direkte eller efter forstøvning i en særlig diffuser.

 

Jeg bruger æteriske olier fra doTERRA, bl.a pga. deres høje kvalitet og store renhed, og du er velkommen til at kontakte mig for at købe æteriske olier gennem mig. Priserne for æteriske olier ligger på fra ca. 15€ (ca. 115 kr.) for de billigste olier og op til 350€ (ca. 2600 kr.) for de dyreste. Du kan kan også købe olier online fra do’TERRA her

doTERRA er et såkaldt network marketing firma, der anvender en anden salgsmodel end vi er vant til fra almindelig detailhandel.  Produkterne sælges kun gennem doTERRA-forhandlere, der indrullerer “medlemmer” under sig, og hvor du kan vælge 3 forskellige måder at handle på:

  1. Du kan vælge at være almindelig kunde (retail customer) hvilket betyder at du bare køber olier til fuld pris og uden nogen former for binding. Dette er for dig, der måske kun vil købe en enkelt olie en gang i mellem og ikke helt ved, hvad du ellers skal bruge æteriske olier til (endnu).
  2. Du kan også vælge at blive engros-kunde (wholesale customer) hvilket giver dig mulighed for at opnå bl.a. 25% rabat på priserne samt andre rabatmuligheder og muligheder for at få et gratis produkt, når du laver en større ordre.. Dette kræver at du køber produkter fast hver måned. Måske er det noget for dig, når du bliver vild med doTERRAs æteriske olier, ligesom jeg er 🙂 For at blive engroskunde, skal du være “medlem” af doTERRA, hvilket koster et årligt gebyr, som første gang opkræves ved “indmeldelse”. Der findes forskellige “indmeldelses-sæt” som består af et lille udvalg af forskellige olier, så du har lidt at starte med.
  3. Den tredje mulighed er at blive uafhængig produktkonsulent. Dette er for dig, som gerne vil rådgive andre om doTERRAs æteriske olier (og/eller andre doTERRA produkter) og derigennem opnå forskellige rabatter og bonusser. Måske vil du lave din egen doTERRA “forretning”. For at blive uafhængig produktkonsulent, skal du være “medlem” af doTERRA, hvilket koster et årligt gebyr, som første gang opkræves ved “indmeldelse”.

Pointen i network marketing er, at den, som du handler igennem, er ansvarlig for at give dig information og rådgivning omkring produkterne. Dvs. den rådgivning du ellers “normalt” ville have fået i helsekostbutikken eller hvor du nu ellers ville købe dine æteriske olier, kan du få gennem mig. Der er intet butiks-led i salgskæden. Der er masser af information på internettet, men jeg er også tilgængelig for individuel rådgivning, hvis du er blevet indrulleret gennem mig.

Kontakt mig endelig, hvis du vil vide mere om doTERRAs æteriske olier, eller hvordan du kan få et kundenummer i doTERRA, så du kan købe produkter med rabat, eller hvis du vil have at jeg kommer og holder et oplæg om æteriske olier for dig og dine veninder.
Du kan booke tid en GRATIS til telefon-snak med mig om æteriske olier i online booking.

Jeg er med i et godt, dejligt og støttende team i doTERRA, hvor der altid er mulighed for at få hjælp og vejledning. Vi hjælper hinanden og har bl.a. en Facebookgruppe, hvor alle spørgsmål er velkomne, og hvor folk deler deres erfaringer med de æteriske olier, til stor inspiration for alle. Bliver du kunde gennem mig, og bliver du en del af doTERRA er du selvfølgelig også velkommen i gruppen.

Jeg har også oprettet en særlig email-liste for dem, der har lyst til at få min viden om æteriske olier og andre produkter fra doTERRA lige ind i deres indbakke. Du kan skrive dig op til listen ved at klikke dig videre på dette link.