BINDEVÆVS– OG TRIGGERPUNKTSMASSAGE Rosenbergteknik

BINDEVÆVS– OG TRIGGERPUNKTSMASSAGE, Rosenbergteknik©

Der findes mange former for bindevævs- og triggerpunktsmassage. I Klinik for Selvhelbredelse er alle behandlinger blide, også bindevævsmassagen, og det er fordi jeg bruger en speciel teknik, nemlig Rosenbergteknik til bindevævs-og triggerpunktsmassage. Rosenbergteknik er en blid massageform, der effektivt afhjælper spændinger i bindevævet, så også musklerne kan slappe af, samtidig med at det også giver tonus til underspændte muskler. Herved kan opnås bl.a. en effektiv smertelindring.

Rosenbegteknik også effektivt til behandling af arvæv og er derfor en det af Holistisk Arvævsbehandling.

Rosenbergteknik er også den teknik jeg benytter i til Ida P. Rolf-metode. Med Ida P. Rolf-metode kan du få en forbedret kropsholdning over et systematisk forløb på 10 behandlinger. Læs mere om Ida.P Rolf her: Ida P. Rolf-metode

Til A.L.T. Ansigstløftningsteknik bruger jeg også den blide Rosenbergteknik.I et A.L.T.-forløb bearbejdes musklerne i ansigt, hals, nakke og hovedbund systematisk over et forløb på 6 behandlinger, hvilket resulterer i et glattere, mere symmetrisk, levende og imødekommende ansigt. Læs mere om A.L.T. her: A.L.T. (Ansigstløftningteknik)