Klinik for Selvhelbredelse har udviklet en unik behandling specielt til arvæv. Behandlingen er sammensat at flere behandlingsformer, nemlig:

  • Rosenbergteknik©
  • Aura-Soma©
  • Bachs blomstermedicin
  • Access Bodyprocesser

Under behandlingen kører Access Bodyprocessen i baggrunden og imens kombineres den blide bindevævsmassage fra Rosenbergteknik med de subtile healende egenskaber fra Aura-Soma olie og Bachs blomsterremedier. De fire ting supplerer hinanden så godt at du opnår synergieffekt (1+1+1+1=7), og får mere ud af behandlingen. Det føles næsten magisk at få behandlet sit ar, også selv om du har haft det i årevis.

Med holistisk arvævsbehandling bliver arvævet løsnet, healet og smidiggjort  så arret og området omkring det igen ikke blot kan få bevægelighed og næring, men selvfølgelig også blive pænere at se på.

Et ar er et traumatiseret område. Det kan være enten i huden eller gå dybere ind i vævet som følge af sår, betændelse, operation, kikkertundersøgelse, vaccination eller det kan være indre arvæv opstået som følge af knoglebrud, slag eller forstuvninger

Uanset hvordan dit ar er kommet, vil du have glæde af en Arvævsbehandling.

Arvævsbehandlingen kan du med fordel supplere med brug af homøopatiske midler, som også har en positiv effekt både på indvendigt og udvendigt arvæv, samt med æteriske olier, der også kan mindske og forhindre arvæv.

 

Læs også:

Ar kan påvirke hele kroppen

Behandling af arvæv- Ny behandling

Kundetilfredshed: Arvævsbehandling efter en stor operation