Holistisk behandlingsforløb

Individuelt, skræddersyet forløb, der passer til netop dine behov!

Når du vælger et holistisk behandlingsforløb får du det bedste fra alle mine værktøjskasser, både indenfor kropsterapi, healing, sind og psyke, energi og spiritualitet.

Ved den første samtale snakker vi indledningsvis om, hvad det er du gerne vil have hjælp til, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig med dine problemstillinger og i den retning du gerne vil, og så lægger vi sammen en plan for dit videre forløb.

Derefter går vi stille og roligt i gang med behandlingen.

Når du vælger et holistisk behandlingsforløb, skal du være opmærksom på., at du vil komme ind i en proces, og hvis du virkelig vil ind og tage ansvar for din udvikling og selvhelbredelse, så kræver det som regel at duer villig til at arbejde med dig selv gennem længere tid.

Hver session bliver sammensat så du bliver hjulpet bedst muligt. Det kan være at vi ved en session f.eks. både laver en Aura-Soma-reading, at du får kranio-sakralterapi , og næste gang er fokus måske afbalancering af dit chakrasystem med healing, samt homøopatiske midler der understøtter dig i processen.

I et Holistisk behandlingsforløb kan du møde mange forskellige behandlingsformer, måske laver jeg en irisanalyse, og hvor det passer ind, vil du også møde andre værktøjer fra personlig og spirituel udvikling, som jeg ikke umiddelbart ellers tilbyder, det kunne f.eks. være tarotkort, loven om tiltrækning, healing af det indre barn, krystaller, skyggearbejde osv. Ofte vil du veksle mellem at få behandlinger i klinikken og coachingsamtaler over telefon eller video. Du vil også få mulighed for at få fjernhealing mellem vores sessioner, så vi hele tiden er i tæt kontakt gennem hele forløbet, og jeg løbende kan tilpasse de midler fra naturens eget apotek, som du skal bruge i processen.

Du kan også vælge at bruge et Holistisk Behandlingsforløb som et mentorløb med Ulla Schmidt Andersen som din personlige mentor for din selvudvikling og/eller spirituelle vækst.

Læs mere om Holistisk Behandling

Holistisk Behandling

Intensivt Holistisk behandlingsforløb

Start din rejse mod selvhelbredelse med et holistisk behandlingsforløb

Sygdom er en mulighed for transformation og vækst

Spørgsmål og svar om Holistisk behandlingsforløb

Hvor mange behandlinger skal man have?
Det er individuelt hvor mange behandlinger den enkelte brug for, da det er helt individuelt hvilke symptomer og problematikker du vil have hjælp til. Som udgangspunkt vil jeg anbefale dig at dit forløb ikke er kortere end 3 måneder, og gerne med behandling og/eller samtale ugentligt, hvis du virkelig gerne vil i dybden, og af med dine symptomer på længere sigt. Jeg tilbyder intensive forløb på 3                                      måneder, hvor der er tid nok til både at komme i dybden og til at nå at integrere ændringerne.

Er Holistisk Behandlingsforløb bare samtaler?
Nej, jeg vil gerne invitere dig till at prøve forskellige redskaber, heriblandt også kropsterapier og energimedicin. Dette gør jeg så du bedst muligt kommer rundt om både krop, sind, ånd og emotioner, fordi det er i dette samspil at du vil finde nøglen til selvhelbredelse. De fleste har brug for både behandling og fordybelse gennem samtaleterapi, derfor indgår der i mine behandlingsforløb både sessioner i klinikker samt over telefon/video, så der er mulighed for at “holde sig til ilden” men også at komme “ned i kroppen”.

Hvad koster et Holistisk Behandlingsforløb?
Et Holistisk Behandlingsforløb kræver, at du er villig til både at investere både tid, penge og engagement i at få det bedre. For at få mest muligt ud af et holistisk behandlingsforløb kan det være, at jeg foreslår, at du kan bruge produkter som f.eks. Bachs Blomster, Aura-Soma eller homøopati ved siden af behandlingerne. Disse produkter er inkluderet i prisen på behandlingsforløbet, men du skal selvfølgelig også være villig ti at bruge dem, for at få det bedste resultat. Det kan også være at du får øvelser eller andre former for “lektier” med hjem, som du skal lave. Jo mere dedikeret du er, for at afsætte tid og rent faktisk lave øvelserne, desto mere fart kan du sætte på du selvhelbredelsesproces. 

Er produkter med i prisen?
Det er en god ide at supplere dit Holistiske behandlingsforløb med produkter fra naturens eget apotek som Bachs Blomsterdråber, Homøopati, Æteriske olier og Aura-Soma eller med gavnlige kosttilskud, da de vil hjælpe dig hurtigere gennem og understøtte dig i processen. I et individuelt holistisk behandlingsforløb er der inkluderet alle de produkter som jeg vurderer du skal bruge din proces.

Har du flere spørgsmål?
Hvis du er interesseret i et Holistisk Behandlingsforløb, men der noget du lige har brug for at få afklaret før du booker tid, så er du meget velkommen til at kontakte mig, så du kan få fundet ud af hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Bestil tid til en afklarende telefonsamtale (gratis)

Ulla Schmidt Andersen - Klinik for Sellvhelbredelse

Har du brug for hjælp til dit helbred eller din personlige udvikling?

Er du i tvivl om, om jeg kan hjælpe dig med netop dine udfordringer?

 

Du er velkommen til at få en gratis, afklarende samtale med mig over telefon eller video for at finde ud af, om jeg kan hjælpe dig.

Det eneste du skal gøre at kontakte mig, så finder vi en tid og snakkes ved, og finder ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig, og hvordan du bedst kan få hjælp til at komme videre.