Intensivt holistisk behandlingsforløb

Er du villig til at gå all in, i forhold til at få et bedre helbred?

Er det nu at du skal til at investere på helbredskontoen for at dit helbred ikke skal gå for hurtigt med ad bakke?

Så er et holistisk behandlingsforløb måske noget for dig.

Jeg tilbyder intensive holistiske behandlingsforløb for dig, der vil gå dybere med behandling og/eller selvudvikling.

Et holistisk behandlingsforløb er ikke noget standardiseret forløb men et personligt behandlingsforløb, som jeg skræddersyer specielt til dig ud fra netop dine behov.

I et holistisk behandlingsforløb ligger vægten på selvhelbredelse gennem holistisk behandling, energimedicin, personlig udvikling og spirituel vækst, og alle de værktøjer jeg har i min store værktøjskasse står til din rådighed, både indenfor behandling, samtaleterapi, coaching, selvudvikling og spiritualitet.

I et intensivt holistisk behandlingsforløb får du et individuelt forløb, der f.eks. kunne være bygget over denne skabelon:Ulla Schmidt Andersen farmaceut og holistisk behandler

  • Indledende samtale og behandling
  • Aura-Soma reading inkl. produkter 
  • Ugentlige holistiske behandlinger i klinikken (måske mindre hyppigt senere i forløbet)
  • Ugentlig Telefon/Video-session/coaching
  • Fjernhealing
  • Bachs blomster blandingsflasker sammensat til dit behov ved hver session i klinikken
  • Homøopatiske produkter
  • Æteriske olier
  • Kosttilskud 
  • Mig som en livline – du kan komme i kontakt med mig under hele forløbet også uden for de aftalte tider, hvis det bliver nødvendigt

 

Gennem telefonsessioner og fjernhealinger er vi hele tiden i tæt kontakt under forløbet, også udover at ses fysisk i i klinikken hver eller hveranden uge. Du har altid en “livline”.

Det er med fuldt overlæg, at jeg ikke har planlagt noget helt bestemt til hver session, ud over at Aura-Soma-readingen ligger i starten af forløbet og du får Bachs Blomster med hver gang vi mødes i klinikken. Jeg arbejder intuitivt og ved ikke at arbejde ud fra et fastlagt program, men vælge ud fra hvad jeg mærker/fornemmer, kan jeg bedre sikre, at du får netop de typer af behandling og de udviklingsværktøjer, som du vil have mest gavn af.

For at du får den største effekt af forløbet, er det vigtigt at vi kommer hele vejen rundt om krop, psyke, sjæl og følelser, men det er noget jeg sørger for, og som du ikke behøver spekulere nærmere over. Mennesker er forskellige og unikke. Vi kommer alle med forskellige forudsætninger, og nogen har arbejdet meget med det kropslige og kun lidt med det spirituelle. Hos andre er det måske lige omvendt. Nogen har aldrig hørt om, at deres følelser kan påvirke deres helbred, og for nogen giver det stor mening. Forløbet bliver sammensat, så det passer bedst til netop dine unikke behov.,

 

 

Er et holistisk behandlingsforløb noget for dig?

Et holistisk behandlingsforløb er meget intensivt, og det er ikke egnet for alle. Det kræver at du er villig til at ofte tid, penge og energi på at få det bedre. Jeg hjælper dig selvfølgelig i processen, så du hele tiden har en sparringspartner. Du er velkommen til at kontakte mig for at bestille tid til en gratis, afklarende samtale, hvor du kan få en snak med mig, så vi sammen kan finde ud af om et holistisk behandlingsforløb er noget for dig, og om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Prisen afhænger af længden af forløbet og starter ved 15.000 kr. for en måneds forløb.

Med farmaceut og holistisk behandler Ulla Schmidt Andersen