Personlig udvikling

”En rejse på tusind mil begynder med det første skridt”

kinesisk ordsprog tilskrevet Lao Tzu.

Sådan er det også med selvhelbredelse.

Man skal som regel ud på en længere rejse eller gennem en længerevarende proces for at opnå sundhed, men først må man tage det første skridt. I processen vil man uundgåeligt komme til at arbejde med sin personlige udvikling.

Klinik for Selvhelbredelse kan hjælpe dig til at gøre noget anderledes end du plejer. Jeg har en værktøjskasse med værktøjer i alle afskygninger; værktøjer som kan bruges fysisk, mentalt, emotionelt eller spirituelt. Du kan tage det første skridt indenfor ethvert af disse områder. Men det er sjældent at et enkelt skridt i en ny retning vil føre til fuldkommen sundhed. Det er ofte en rejse på ”tusind mil”. Der er et samspil mellem disse forskellige områder, og derfor skal du på længere sigt arbejde på alle områderne. Det kan du gøre med mig som guide og med mine værktøjer som hjælp og støtte i processen.

Vil du arbejde med personlig udvikling som en vej til selvhelbredelse, anbefaler jeg at du tager et længerevarende Holistisk Behandlingsforløb. Jeg tilbyder intensive holistiske behandlingsforløb , hvor forløbet bliver skræddersyet så det passer til dine behov.

Du kan læse mere om Holistisk behandlingsforløb her

Du kan læse mere om mine priser her