Hjemmelavet sundere slik – uden mælk

Klinik for Selvhelbredelse fejrer fødselsdag og i dagens anledning har jeg lavet Hybenkugler, så jeg har lidt at byde de kunder, der kigger forbi klinikken i dag og ønsker mig til lykke.

Hybenkugler- Helsevej i Stenløse- Klinik for Selvhelbredelse

Hybenkuglerne er lavet efter en opskrift i ”Det mælkefri køkken”. Jeg har aftalt med Madgudinden Karina Willumsen, som har skrevet kogebogen med opskrifter på mad uden mælk, at jeg gerne må videregive opskriften. Du får den her:

Hybenkugler (-eller barer) (20-24 stk)

100 g tørrede Dadler
100 g tørrede Abrikoser
100 g Cashewnødder
50 g Hybenpulver
10 g Kakao
10 g Kakao-nibs

Sådan gør du: Blend alt undtagen kakaonibs sammen i en foodprocessor.

Når massen begynder at hænge sammen (det tog flere minutter i min foodprocessor), tilsættes kakaonibsene for et par omdrejninger. De skal helst bevare deres størrelse.

Tril massen til kugler eller lange barer og stil på køl.

Hybenkuglerne smager dejligt, de er ikke særlig søde, men en dejlig godbid 🙂 og et sundt alternativ til slik, når ens blodsukker er ved at gå lidt ned. Prøv selv!

Du kan købe kogekogen ”Det mælkefri køkken” med 80 gode opskrifter i Klinik for Selvhelbredelse. Jeg har skrevet lidt mere om den her