Måske er du en af dem der tænker: ”Hvorfor skulle jeg dog få lavet en ansigtsløftning?”

Mange mennesker har heldigvis ingen problemer med de rynker de har fået med tiden, eller den slaphed der er kommet visse steder i ansigtet eller på halsen, så de tænker måske at det er en underlig idé at få lavet en ansigtsløftning. Det er jo trods alt naturligt at vi bliver rynkede med alderen.

Andre mennesker er så ”heldige” at de næsten ikke har nogen rynker, så er der virkelig nogen grund til nogen af disse skulle gennemgå et ansigtsløftningsforløb?

Ja, det synes jeg! I hvert fald hvis vi taler om en naturlig ansigtsløftning med A.L.T. Ansigtsløftningsteknik, som den jeg tilbyder her i Klinik for Selvhelbredelse!

A.L.T. Ansigtsløftningsteknik - Klinik for Selvhelbredelse

Her får du 3 gode grunde:

A.L.T. forbedrer din ansigtsmimik

Vi bruger i høj grad vores ansigt i vores kommunikation, og dermed får vores ansigtsudtryk betydning vores relationer med andre mennesker. Hvis vi med tiden f.eks. har fået en lidt ”sur” mund med nedadgående mundvige, risikerer vi at sende forkerte signaler. Folk opfatter os måske som sure, selv om vi ikke er det, og det er jo ikke hensigtsmæssigt. Dette sker, fordi det meste af vores kommunikation forstås via vores kropssprog og mimik. A.L.T. ansigtsløftningsteknik forbedrer vores ansigtsmimik, så vores ansigt ikke er stivnet i den sædvanlige maske. Derved kan vi bedre udtrykke vores følelser gennem vores mimik, og vi mindsker altså risikoen for at blive misforstået eller fejlbedømt. Det er da surt at blive opfattet som sur, hvis man slet ikke er det.

Resultatet af en A.L.T. ansigtsløftning er derfor meget anderledes end det man får ud af en medicinsk (f.eks. botox) eller kirurgisk ansigtsløftning, fordi disse ofte netop får ansigtet til at stivne og se unaturligt ud.

Efter et A.L.T.-forløb vil andre opfatte dig som mere åben og imødekommende.

A.L.T. frisætter gamle emotioner

På det psykiske plan lukker A.L.T. ofte op for gemte følelser der nu kan frisættes, uden at man behøver genopleve traumet.

Man kan opnå en kontakt til eller en form for kommunikation med sin indre visdom, mens man ligger i den meditative tilstand, som A.L.T. så blidt inviterer til at komme ind i. Under et A.L.T.-forløb kan man komme ind under de forsvarsmekanismer, som ikke er nødvendige længere, og kan give slip på gamle blokeringer.

Det er svært at forklare hvad der sker og hvordan det opleveres, og det vil selvfølgelig også være individuelt. Det er forskelligt fra person til person, og afhængigt af, hvad man har med sig i baggagen.

Men ens følelser sætter sig spor i ansigtet, og når man får løsnet disse spor, der skyldes energiblokeringer, forløser man også følelserne.

A.L.T. får hovedpinen til at lette og nedsætter stress

Hovedpine skyldes almindeligvis spændinger. Under et A.L.T.-forløb frigøres spændinger i 97 forskellige muskler i ansigt, hovedbund, nakke, hals og skuldre. Derved får man som regel løst op for årsagerne til at man har tilbagevendende hovedpine.

Når musklerne løsnes, påvirkes bindevævet og membranerne i kraniet også i positiv retning. Disse har en tæt forbindelse til det autonome nervesystem, som har betydning for stress og afslapning. Når man har spændinger omkring kraniet, kan det resultere i en kronisk stresstilstand i nervesystemet, og det er dette stress som et forløb A.L.T. kan være med til at fjerne.

Under selve behandlingen oplever de fleste endvidere at de kommer ind i den attraktive alfa-tilstand under behandlingen. Alfa-tilstanden er den tilstand man kommer i under meditation, og den virker i sig selv stressnedsættende.

I Klinik for Selvhelbredelse kan du vælge mellem behandling med A.L.T. på 50 min eller 90 minutter, så der er ekstra god tid til at stresse af. Man siger at bare et kvarter i alfa-tilstand svarer til 2 timers dyb søvn, så forestil dig hvor udhvilet du vil føle dig efter en tur på briksen!

 

Læs mere om A.L.T. ansigtsløftningsteknik:

Naturlig ansigtsløftning med blid bindevævsmassage

A.L.T. Ansigtsløftningsteknik

 

Se priser her