”Sygdom er en mangel på livssalte”

Sådan sagde Dr. W. Schüssler (1821-1898), som var en tysk læge, der forskede i, hvilke mineraler, der var de vigtigste for mennesket. Han sammenkædede mineralmangel med forskellige sygdomme og begyndte at fremstille disse ”livssalte” i homøopatisk form.

Cellesaltene blev dengang anvendt med stor succes som medicin.

Cellesalte bliver ikke længere betragtet som medicin, men hvis du indtager de korrekte cellesalte regelmæssigt, vil dine celler begynde at genvinde deres evne til at fungere normalt. Derved vil dit helbred forbedres og du vil opnå større velvære!

Cellesalte spiller en afgørende rolle for livsprocesserne i både planters, dyrs og menneskers celler. Cellerne kan nemlig simpelthen ikke eksistere uden disse mineralsalte, og ved mangel vil cellerne derfor gå til grunde.

Cellesalt fra Allergica. Kan købes gennem Klinik for Selvhelbredelse

Vores livsstil i dag med dårlig ernæring, dårlig søvn, mangel på motion samt stress bevirker at vores celler forbruger større mængder af cellesalte end man gjorde på Dr. Schûsslers tid. De fleste er derfor i underskud af cellesalte. Det bevirker at vi ældes hurtigere og at vores organer ikke længere kan udføre deres funktioner 100 %.

Det er heldigvis de færreste af os der ligefrem mærker at vores celler nedbrydes for hurtigt, men hvorfor ikke forebygge unødvendig nedbrydning ved at tage et tilskud af cellesalte, og dermed sikre, at cellerne får tilstrækkelig næring til at de kan fungere optimalt?

Har du brug for rådgivning om, hvilke cellesalte der vil være gode for dig? Jeg tilbyder 45 minutter konsultationer om homøopati over telefon eller Skype. Samtidig har du mulighed for at bestille de rigtige produkter.