Jeg har længe gået og puslet med at ændre konceptet i Klinik for Selvhelbredelse, men jeg er længe om at komme ud af starthullerne, fordi jeg tror at jeg kan gennemskue alle pro et contras selv. Det kan jeg selvfølgelig ikke (hvem kan det?), så for at hjælpe mig lidt på vej foreslog min mand (som har forstand på bl.a. strategiudvikling)  i går, at jeg lavede en fokusgruppe, som jeg kunne spørge til råds, for at komme tættere på et koncept, som der måske rent faktisk var nogen der ville efterspørge.

I dag så jeg så en film (This Means War), og hvad er den kvindelige hovedrolles job? Det er selvfølgelig at arbejde i et firma der laver fokusgruppeinterviews!

Det er på denne måde universet taler til os. Ved at lave alle mulige små ”tilfældigheder” der bevirker at man lettere kan træffe sin beslutning. Man skal bare følge tegnene når man oplever synkronicitet på denne måde.

Så nu er jeg ikke længere i tvivl om, at en fokusgruppe er den rigtige løsning for mig. Nu er spørgsmålet blot, om jeg selv skal sammensætte en gruppe eller om jeg skal få et professionelt firma til at lave interviewet?!

Mens jeg tænker over det, kan jeg jo passende gå i gang med at finde ud af, hvad jeg egentlig gerne vil spørge gruppen om, og hvis det ikke har trukket tiden tilstrækkeligt for mig, til at jeg har kunnet træffe min beslutning, så kommer universet nok med endnu et tegn 😉

Måske skulle jeg også overveje at tage noget blomstermedicin. Den udmærkede Dr. Bach berigede nemlig verden med hele 6 remedier mod den uvished, som gør at man ikke kan/tør/vil træffe beslutninger.

Hele 6 remedier? Det var mange. Hvilket et skal jeg dog vælge?

For at det ikke er løgn, så ”provokerede” universet mig endnu en gang, ved bagefter at lade mig se filmen om Margaret Thatcher (The Iron Lady). En dame der bestemt ikke var bange for at træffe beslutninger!