Hvor er det bare dejligt når kunderne ringer og fortæller at de har haft glæde af behandlingen.

I dag ringede en kunde som jeg havde eksperimenteret lidt med, så jeg var selvfølgelig spændt på at høre, hvordan det var gået…

Jette havde fået en diskusprolaps og havde været flere gange hos fysioterapeuten, som havde presset disken ind på plads, men Jette havde stadig smerter.

Jette var startet med at have ondt i lænden, men smerterne sad ikke længere kun i lænden, de trak nu ud i hoften og ned i benet.

Holistisk behandling mod ondt i lænden

Da Jette kom til mig, var hun åben overfor at vi ”eksperimenterede” lidt med behandlingen, i stedet for at få en ”standardbehandling”.

Jeg sammensatte derfor en holistisk behandling til Jette, hvor jeg lavede en kombination af

–          Rosenbergteknik  à la Rolf-metode (Blid bindevævs- og tiggerpunktsmassage) efterfulgt af let massage med

–          Aura-Soma Equilibrium olie nr. 26 tilsat

–          Bachs Blomstermedicin svarende til smerteområdet.

Desuden fik Jette en blandingsflaske med Bachs Blomster med hjem, med samme sammensætning som jeg havde brugt til behandlingen.

Jette har efterfølgende brugt dråberne både indvortes, ved at tage dem 4 gange daglig, og udvortes, ved at komme dem i lidt olie på det område hvor hun havde ondt.

Hun fortalte , at dagen efter behandlingen havde hun det rigtig godt og var stort set smertefri. Hun havde ikke længere ondt i lænden.

Da hun efter nogle dage igen var hos fysioterapeuten begyndte smerterne at komme igen, og fysioterapeuten sagde, at hun desværre ikke kunne gøre mere for hende.

Jette fortsatte med at tage Bach-dråberne og synes helt klart at de har en effekt. Hun har nemlig også prøvet at lave være med at tage dem, men så bliver smerterne værre.

Hun er derfor ikke i tvivl om, at blomsterdråberne er med til at holde smerterne væk.

Bachs blomster mod ondt i lænden

Når man ikke er plaget af smerter er det lettere for kroppen at helbrede sig selv. Når man har smerter kommer man let til at kompensere ved at bruge andre dele af kroppen forkert og så kan der opstå nye smerter og på længere sigt kan der komme skævheder i kroppen. Når man ikke har smerter er det også lettere at tænke positivt, hvilket også har en god effekt på de selvhelbredende kræfter.

Jeg elsker mit arbejde med at hjælpe folk til at få det bedre. Det er fedt at kunne ”opfinde” nye behandlinger, eller kombinationer af behandlinger, der hjælper kunderne. Derfor er jeg specielt glad for mine holistiske behandlinger, hvor jeg sammensætter behandlingen individuelt, så kunden får den bedst mulige hjælp til netop sit problem. Ligesom i Jettes tilfælde. Hos en ”normal” alternativ behandler, ville Jette også kunnet have fået Rosenbergteknik mod ondt i lænden. Når jeg laver det, gør jeg det lidt anderledes. Jeg bruger jeg min viden fra Ida P. Rolf-metode og Anatomy Trains, hvor jeg ser kroppen som en helhed, og kombinerer det med ind. ”Normalt” tager man Bachs Blomster ud fra sine negative emotioner, men her i Jettes tilfælde, har vi slet ikke snakket om hendes følelser, men blot udvalgt blomsterne ud fra hvor i kroppen hun havde ondt. Og så var den dyrebare Aura-Soma olie bare glasuren på kransekagen.

Vælger du holistisk behandling, er du fri for selv at tage stilling til hvorvidt det er Healing, Kranio-Sakral-terapi eller Bachs Blomster, der skal hjælpe dig. Det er svært at vide hvad der virker bedst, da vores symptomer i virkeligheden ofte er lige så forskellige som vi mennesker er det, også selv om vi alle har ondt i lænden. Men du kan have tillid til, at jeg altid vil finde det bedste frem fra min store værktøjskasse, når du har brug for hjælp. Så bare spørg, så finder jeg også en løsning der passer til dig!

Det er nemlig så dejligt for mig at have tilfredse kunder 🙂