I klinik for selvhelbredelse kan du få lavet en naturlig ansigtsløftning med behandlingen A.L.T.

A.L.T. står for AnsigtsLøftningsTeknik.

Teknikken er udviklet af Stanley Rosenberg, som er kendt for at være en af foregangsmændene indenfor Kranio-Sakral- og Kropsterapi i Danmark. En ansigtsløftning med A.L.T. foregår over 6 behandlinger, der tilsammen udgør et systematisk forløb. Igennem forløbet bliver 97 muskler, samt hud og bindevæv i ansigt, hovedbund, hals og nakke bearbejdet med blid massage. Dine spændinger bliver fjernet og dine muskler bliver strakt, så de kan få elasticitet og tonus tilbage.

Billedet illustrerer hvordan muskler med for høj eller for lav muskeltonus (spændinger og slaphed i musklerne) får ansigtet til at se mere træt og ældre ud. Dette kan der heldigvis rettes op på med A.L.T.

 

A.L.T. har ingen bivirkninger!

A.L.T.-forløbet påvirker udseendet af dit ansigt så det bliver ”løftet” og mere harmonisk, men derudover oplever de fleste den helt fantastiske sidegevinst, at de simpelthen bare får det bedre!

A.L.T. giver et forøget velvære ikke blot i ansigtet, for velværet breder sig hurtigt til hele kroppen, og så har A.L.T. naturligvis ingen bivirkninger!

 

A.L.T. er også velegnet til behandling af:

  • ansigtslammelser
  • trigeminus neuralgi
  • kæbespændinger
  • hovedpine/migræne
  • stress m.m.

 

Bestil tid til A.L.T. her

Læs mere om A.L.T. her

A.L.T. Ansigtsløftningsteknik

3 gode grunde til at få en ansigtsløftning med A.L.T. – også selv om du ikke har rynker

 

Vil du spare penge på et A.L.T.-forløb kan du købe et klippekort til 6 behandlinger. Læs mere om priser her