Soleksem kan forebygges og behandles med homøopati

Forebyg soleksem før det bliver sommer

Efter en lang, mørk vinter længes man sådan efter solen, at når den endelig dukker frem og det ovenikøbet også er rimelig varmt, så kaster man sig frådende ud på solvognen i det bare ingenting, for at den blege vinterhud kan få lidt farve…
Men hvad bliver resultatet?
Mange, der gjorde det i påsken, blev ikke særlig brune; de blev tvunget indenfor igen, for de fik nemlig soleksem: små, bitte knopper, der klør helt vildt!

Soleksem kan behandles og forebygges med homøopati

Men vidste du, at du faktisk kan forebygge soleksem?

Og jeg mener ikke bare ved at smøre dig ind i faktor 50 og kun sidde i skyggen iført lange ærmer…

Du kan nemlig forebygge soleksem med homøopati.

Ved at tage det rigtige homøopatiske middel, gennem 2-3 måneder før solsæsonen starter, kan du forebygge soleksem indefra… Så det er NU du skal i gang hvis du vil nå det inden solen for alvor tager fat!

Det homøopatiske middel nedsætter hudens lysfølsomhed, så du bedre kan tåle at være i solen og ikke så let får soleksem. Den forbedrer også hudens funktion, hvilket hjælper hvis du har tør og sart hud, med tendens til eksem.

Jeg beklager at jeg ikke må nævne navnet på midlet her på siden, men du er velkommen til at ringe til mig og få en konsultation over telefonen, hvor du kan få navnet på produktet og hvor jeg også kan bestille det til dig.

Er du allerede plaget af soleksem?

Hvis skaden allerede ER sket, og du har fået små, kløende knopper på huden, hjælper homøopati dig også.

Hør hvad en mor skrev til mig efter at hendes 3 børn havde fået soleksem og lignede nogen der havde rullet sig i brændenælder:

”Vores nye tryllemiddel virker!!! mange tak Ulla.  Alle ungerne har tegn på at deres hud bare ser sundere ud generelt og der er ikke kommet mere udslet til siden vi startede behandlingen”

Soleksem kan behandles og forebygges med homøopati

Ved at bruge homøopati kan du forebygge (eller behandle) soleksem, men du opnår også, at din hud bliver mindre sart, så du bedre kan tåle at opholde dig i solen. Solen er vigtig for os mennesker. Den forsyner os med D-vitamin og ny livsenergi, så det er rigtigt ærgerligt at undgå den fordi du bliver plaget af soleksem eller sart hud!

Vil du gøre endnu mere for at få sommerlækker hud, kan du sideløbende med det homøopatiske middel sørge for at få godt med beta-caroten og tidselolie. Beta-caroten findes bl.a. i gulerødder og rød peber. Tidselolie bør ikke opvarmes og egner sig derfor bedst i f.eks. kolde salatdressinger. Og du kan jo komme gulerod og rød peber i salaten 🙂

Jeg håber du får en god og solrig sommer uden soleksem!