Hvad vil du have min hjælp til?

 

Er du i tvivl om, om jeg kan hjælpe dig med det du går og tumler med i forhold til dit helbred?Ulla Schmidt Andersen farmaceut og holistisk behandler
Mon jeg erfaring med at behandle symptomer som dine?
Skal du vælge en bestemt behandling eller et holistisk behandlingsforløb?

 

Alt det og mere til, kan du få svar på, hvis du bestiller tid til en GRATIS samtale over telefonen, for at finde ud af om jeg kan hjælpe netop dig.

 

 

doTERRA – en snak om æteriske olier og/eller kosttilskud
Vil du gerne bruge æteriske olier og/eller kosttilskud for dit velvære? Er du interesseret i en livsstil med naturlige æteriske olier? Vil du vide hvad æteriske olier eller kosttilskud kan gøre for dig? Få en snak med mig i klinikken eller over telefonen om mulighederne med æteriske olier og kosttilskud fra doTERRA. Bestil tid til en gratis snak om doTERRA her. Vælg først om du vil have snakken over telefonen eller i klinikken.

 

 

 

Gode Råd er gratis i mine inspirations-mails!

 

Vil du vide mere om hvordan du kan styrke dine selvhelbredende kræfter og få et bedre liv?
Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvor du får masser af information, tips og gode råd, og hører om de mange forskellige værktøjer, der kan hjælpe dig med til at finde ind din indre kerne af sundhed!
Jeg deler glad og gerne ud af min viden og erfaring og det koster ikke andet end din email-adresse.

P.S. Når du tilmelder dig mine inspirationsmails får også min Mini-guide til 38 Bachs Blomster remedier, der faktisk virker, når du gerne vil i bedre humør på 2 minutter 🙂

Gratis nyhedsbrev fra Klinik for Selvhelbredelse

 

 

 

 

 

 

Indtast dine oplysninger i felterne herunder, og hold øje med din indbakke!
 

 

Få E-bogen: Mini-guide til Bachs Blomsterdråber

 

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, får du min Mini-guide til 38 Bachs Blomster-remedier, der faktisk virker, når du gerne vil i bedre humør på 2 minutter.

Guiden er visuel, og gør det let at genkende og vælge de rette Bachs Blomster-remedier til dig og din familie.

Mini-guide til Bachs Blomster