Holistisk behandlingsforløb

Kan du genkende dig selv i dette?

 • Lider du af en kronisk sygdom – eller har du flere forskellige ubalancer? 
 • Føles din sygdom som en spændetrøje, der begrænser dit liv?
 • Døjer du med træthed, som gør at du ikke kan gøre de ting, du gerne vil?
 • Har du oplevet stress, angst, depression eller søvnbesvær?
 • Opfatter du sig selv som “sensitiv” eller “anderledes”?
 • Oplever du uspecifikke symptomer som træthed og koncentrationsbesvær, hovedpine eller smerter der flytter sig fra sted til sted?
 • Er din fordøjelse svingende eller har får du let en følelse af uro i maven?
 • Måske har du skyldfølelse fordi du føler dig dårligt tilpas, men ikke har en bestemt diagnose, og det gør det svært for omgivelserne at acceptere at du bare ikke fungerer 100 %? Måske er du endda bange for at blive opfattet som hypokonder?

Hvis du kan genkende sig selv i en af flere af punkterne er et holistisk behandlingsforløb måske noget for dig!
Book en gratis afklarende samtale i dag – og find ud af det

Det er næsten altid muligt at få det bedre!

Et holistisk behandlingsforløb skræddersyes ud fra netop dine specielle behov, som en kombination af behandlinger, produkter, samtaler, coaching og fjernhealing.
Jeg inddrager flere forskellige behandlingsformer og produkter i forløbet, så du er sikker på at komme hele vejen rundt om både det kropslige, det mentale, energimæssige og spirituelle og det følelsesmæssige.

I et holistisk behandlingsforløb er et af formålene at finde frem til årsagerne til at du er blevet syg, i stedet for kun at behandle dine symptomer.

Et holistisk behandlingsforløb er ikke nogen kvik-fix-løsning. Det kræver at du er villig til at gå ind i en proces, og vil arbejde dybere med de problematikker, der er med til at give dig symptomer. Til gengæld vil du ikke blot opnå at få lindret dine symptomer. Du vil også få behandlet de fysiske, psykiske og energetiske ubalancer, som har skabt symptomerne. På den måde kommer du i dybden med problematikkerne og du undgår, at de oprindelige ubalancer skaber nye symptomer.

I sidste ende handler det om at du får en bedre livskvalitet og kan opnå at have det godt så længe du lever, i stedet for at opleve, at dit helbred fortsætter med at gå ned ad bakke.

Holistiek Behandling

 

Sommerfuglemetoden

I et holistisk behandlingsforløb arbejder jeg efter sommerfugle-modellen, hvor hver af de 4 vinger repræsenterer et af de planer, som man skal arbejde på for at skabe helhed.
De 4 planer er:

 • Det fysiske
 • Det emotionelle
 • Det mentale
 • Det spirituelle

Helbredelsen sker først, når der er balance på alle 4 planer.
Hvis man kun arbejder på det ene plan, f.eks. på det fysiske plan, som lægen gør, er det ligesom at prøve at få en sommerfugl til at flyve med kun 1 vinge.
Det kommer ikke til at gå særlig godt.

Et holistisk behandlingsforløb handler om selvudvikling

Når man går gennem et holistisk behandlingsforløb, er det som at befinde sig i et puppestadie, hvor man godt kan føle det som om man hænger lidt med hovedet nedad og det ikke føles som om tingene ikke skrider fremad.

Men det kun for en tid, og det er det hele værd, når man bagefter opdager, at man har forvandlet sig til den smukkeste sommerfugl, og kan folde vingerne ud i en ny, bedre og mere sund og rask version af sig selv.

 

Hvis du er træt af at være en lille, halvdårlig larve, der bare kryber rundt og har følelsen af at være begrænset eller ikke leve livet fuldt ud, og du er interesseret i at høre mere om hvad et holistisk behandlingsforløb er, og hvordan det evt. kan gribes an i forhold til netop dine symptomer, ubalancer eller sygdomme, så kontakt mig for en GRATIS og uforpligtende afklarende samtale, eller book samtalen direkte i min kalender, så du også kan blive den sommerfugl du i virkeligheden er og flyve frit omkring.


Individuelt, skræddersyet forløb, der passer til netop dine behov!

Når du vælger et holistisk behandlingsforløb får du det bedste fra alle mine værktøjskasser, både indenfor kropsterapi, healing, naturens eget apotek, sind og psyke, energi og spiritualitet.

Ved den første samtale snakker vi indledningsvis om, hvad det er du gerne vil have hjælp til, og hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig med dine problemstillinger og i den retning du gerne vil, og sammen sætter vi retningen for dit videre forløb.
Jeg tager en grundig journal, hvor jeg spørger ind til din sygehistorie gennem hele livet, og på alle områder af kroppen, samt indenfor dit psykiske og sociale velvære.

Derefter udarbejder jeg en behandlingsplan, der sikrer at du kommer rundt på alle 4 planer i sommerfuglemodellen.
Derefter går vi stille og roligt i gang med processen.

Du skal ikke selv tænke på, hvilke behandlinger der vil være bedst for dig. Det ansvar tager jeg på mig, så du blot skal koncentrere dig om at få det bedre.
Jeg guider dig gennem hele din proces, så du skal blot sørge for at møde op til behandling, samtale eller fjernhealing, samt at tage de midler fra naturens apotek, som jeg anbefaler.

Når du vælger et holistisk behandlingsforløb, skal du være opmærksom på., at du vil komme ind i en personlig udviklingsproces, og hvis du virkelig vil ind og tage ansvar for din udvikling og selvhelbredelse, så kræver det som regel at duer villig til at arbejde med dig selv gennem længere tid.

Hver session bliver sammensat så du bliver hjulpet bedst muligt. Det kan være at vi ved en session f.eks. både laver en Aura-Soma-reading, at du får kranio-sakralterapi , og næste gang er fokus måske afbalancering af dit chakrasystem med healing, samt homøopatiske midler der understøtter dig i processen.

I et Holistisk behandlingsforløb kan du møde mange forskellige behandlingsformer, idet jeg trækker på hele min værktøjskasse, min erfaring og min intuition, og du vil du også møde værktøjer fra transformativ coaching og personlig og spirituel udvikling.
Ofte vil du veksle mellem at få behandlinger i klinikken og coachingsamtaler over telefon eller video. Du vil også få mulighed for at få fjernhealing mellem vores sessioner, så vi hele tiden er i tæt kontakt gennem hele forløbet, og jeg løbende kan tilpasse de midler fra naturens eget apotek, som du skal bruge i processen.

Du kan også vælge at bruge et Holistisk Behandlingsforløb som et mentorløb med Ulla Schmidt Andersen som din personlige mentor for din selvudvikling eller spirituelle vækst.

Spørgsmål og svar om Holistisk behandlingsforløb

Hvor mange behandlinger skal man have?
Det er individuelt hvor mange behandlinger den enkelte brug for, da det er helt individuelt hvilke symptomer og problematikker du vil have hjælp til. Fordelen ved et holistisk behandlingsforløb er, at det skræddersyes netop til dit behov.
Som udgangspunkt vil jeg anbefale dig at dit forløb ikke er kortere end 3 måneder, og gerne med behandling og/eller samtale ugentligt eller hver anden uge. Hvis du er for træt eller for dårlig til dette, kan forløbet foregå ved telefon/online samtaler og fjernhealing i starten, og du kan få tilsendt produkter. Når du så begynder at få det bedre, kan du så supplere eller gå over til behandlinger i klinikken, hvis du ønsker det.
Jeg tilbyder intensive forløb på 3 måneder, hvor der er tid nok til både at komme i dybden og til at nå at integrere ændringerne.

Er Holistisk Behandlingsforløb bare samtaler?
Nej, men samtalerne er en vigtig del af forløbet, da jeg bruger transformativ coaching og andre værktøjer der skaber forandring. I et holistisk behandlingsforløb vil jeg gerne invitere dig till at prøve forskellige redskaber, heriblandt også kropsterapier og energimedicin. Dette gør jeg så du bedst muligt kommer rundt om både krop, sind, ånd og emotioner, fordi det er i dette samspil at du vil finde nøglen til selvhelbredelse. De fleste har brug for både behandling og fordybelse gennem samtaleterapi, derfor indgår der i mine behandlingsforløb både sessioner i klinikker samt over telefon/video, så der er mulighed for at “holde sig til ilden” men også at komme “ned i kroppen”.

Hvad koster et Holistisk Behandlingsforløb?
Et Holistisk Behandlingsforløb kræver, at du er villig til både at investere både tid, penge og engagement i at få det bedre. For at få mest muligt ud af et holistisk behandlingsforløb kan det være, at jeg foreslår, at du kan bruge produkter som f.eks. Bachs Blomster, Aura-Soma eller homøopati ved siden af behandlingerne. Disse produkter er inkluderet i prisen på behandlingsforløbet, men du skal selvfølgelig også være villig til at bruge dem, for at få det bedste resultat. Det kan også være at du får øvelser eller andre former for “lektier” med hjem, som du skal lave. Jo mere dedikeret du er, for at afsætte tid og rent faktisk lave øvelserne, desto mere fart kan du sætte på din selvhelbredelsesproces.
Din økonomiske investering afhænger af, hvordan vi sammensætter forløbet, så kontakt mig for en gratis afklarende samtale hvor vi tager udgangspunkt i lige netop dig, for at høre mere.

Er produkter med i prisen?
Det er en god ide at supplere dit Holistiske behandlingsforløb med produkter fra naturens eget apotek som Bachs Blomsterdråber, Homøopati, Æteriske olier og Aura-Soma eller med gavnlige kosttilskud, da de vil hjælpe dig hurtigere gennem og understøtte dig i processen. I et individuelt holistisk behandlingsforløb er der som udgangpunkt inkluderet alle de produkter, som jeg vurderer du skal bruge din proces i prisen. Så behøver du ikke bruge tid og kræfter på det.

Har du flere spørgsmål?
Hvis du er interesseret i et Holistisk Behandlingsforløb, men der noget du lige har brug for at få afklaret før du booker tid, så er du meget velkommen til at kontakte mig, så du kan få fundet ud af hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

 

Læs mere om Holistisk Behandling

Holistisk Behandling

Intensivt Holistisk behandlingsforløb

Start din rejse mod selvhelbredelse med et holistisk behandlingsforløb

Sygdom er en mulighed for transformation og vækst